Ασυνείδητοι τσοπάνηδες που εισπράττουν κάθε χρόνο εκατομμύρια ευρώ για επιδοτήσεις

by newsroom
0 comment

Γράφει ο Δημήτρης Κουκουλας

Παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες την διαδικτυακή συζήτηση σχετικά με τα ελεύθερα κατσίκια μέσα στους δρόμους και τους κινδύνους που αυτά προκαλούν στα αυτοκίνητα. Με αφορμή τους τράγους και το ταξί που διαλύθηκε.

Και κάποιος θα πει: “μα 30 χρόνια αυτό δεν συμβαίνει; Ασυνείδητοι τσοπάνηδες που εισπράττουν κάθε χρόνο εκατομμύρια ευρώ για επιδοτήσεις, δίχως να ελέγχουν τα ζώα τους, που τα αφήνουν ελεύθερα στους δρόμους και τις ιδιοκτησίες μας, δίχως ενωτια σήμανσης για να ισχυριστούν ότι δεν είναι τα δικά τους και όποιο πάρει ο χάρος. Γιατί τώρα μας ενοχλεί;”

Ναι, μας ενοχλεί και μας θυμώνει πλέον αυτή η κοινωνική μας παρακμή. Η ανικανότητα και η αδιαφορία όλων των αρμόδιων υπηρεσιών που για τους δικούς τους λόγους, διαιωνίζουν το πρόβλημα. Που κλείνουν τα μάτια σαν στρουθοκαμιλοι και συνεργούν σε αυτή την συλλογική παράνοια που παρατηρείται σχεδόν μόνο στη Ρόδο .

Που μοιράζουν για τους δικούς τους λόγους σε ασυνείδητους εγκληματίες δήθεν “κτηνοτρόφους”, εθνικούς πόρους, χωρίς αυτοί να τους δικαιούνται; Αν αυτό δεν αποτελεί ένδειξη της απόλυτης κοινωνικής παρακμής μίας τοπικής κοινωνίας που κατά τα άλλα θέλει να θεωρείται “αναπτυγμένη”, τι άλλο είναι; Ποιος θα μπορέσει να μου πει?

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news