Χατζημάρκος: Είναι καιρός να σοβαρευτούν οι πρίγκιπες που μεγάλωσαν με το δάχτυλο στο μέλι

by newsroom
0 comment

Στην σημερινή συνέντευξη τύπου που έδωσε στους δημοσιογράφους ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος αναφέρθηκε εκτενέστερα στην παράταξη του Μανώλη Γλυνού και όσα έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας.

Ο κύριος Χατζημάρκος ανέφερε ότι το τοπικό πολιτικό σύστημα είναι ώρα να ωριμάσει. Είναι καιρός να ενηλικιωθούν κάποια κακομαθημένα παιδάκια,είναι καιρός να σοβαρευτούν κάποιοι πρίγκιπες που μεγάλωσαν με το δάχτυλο στο μέλι, είναι καιρός να μαζευτούν κάποιοι ξεφρενιασμένοι γιατί θεωρούν ότι η υπονόμευση του τόπου μπορεί να τους αναδείξει πολιτικά.

Είναι καιρός να ενηλικιωθούν, να σοβαρευτούν και να υπάρξει και τοπικά αυτό που λέμε και υπάρχει κεντρικά μία βελτίωση στο πολιτικό κλίμα για να μπορέσει να υπάρξει διαχείριση όλων αυτών. Ποιοί θα είναι κερδισμένοι από αυτό;

Ξέρετε αυτοί πιστεύουν ότι η ομαλή πορεία των πραγμάτων μπορεί να καταστήσει κερδισμένους μόνο αυτούς που διοικούν, είναι λάθος αυτό. Η Σοβαρότητα, η ωριμότητα, η δημιουργικότητα, η υπευθυνότητα εκτιμάτε πάντα. Από όπου και αν έρχεται. Η ώριμή και σοβαρή αντιπολίτευση είναι κάτι το οποίο εκτιμάτε. Αυτό σας το λέει κάποιος που έχει περάσει από αντιπολίτευση.

Δόξα το θεό δεν κέρδιζα μόνο εκλογές στην ζωή μου, ευτυχώς έχω χάσει και λέω ευτυχώς γιατί ωριμάζουμε μέσα από τις ήττες  συμπληρώνει ο κ. Χατζημάρκος. Είναι καιρός να σοβαρευτούν και να βάλουν πλάτη όχι στην διοίκηση που δεν την έχει ανάγκη.

Εμείς ξέρουμε ποιοι είναι, ποιος είναι ο ρόλος τους, εμείς ξέρουμε πως έχτισαν τις ομάδες τους. Εμείς, ξέρουμε τις τους ένωσε, ξέρουμε ποια όνειρα, ποιες υποσχέσεις τους έδωσαν το ελάχιστο κοινό έδαφος να βρεθούνε μαζί καθώς γνωρίζουμε τι τους ένωσε και γιατί διαλύονται και ποιό ήταν το συλλεκτικό στοιχείο.

Είναι καιρός να σοβαρευτούν γιατί ο τόπος δεν αντέχει άλλο να πληρώνει τις αμαρτίες του ποιο ανίκανου, ανώριμου, αποτυχημένου πολιτικού συστήματος που πέρασε από εδώ. Γιατί δεν κλείνουν τυχαία οι πληγές μία μία.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news