Χατζημάρκος Καμπουράκης δεν έχουν σοβαρούς πολιτικούς αντιπάλους

by newsroom
0 comment

Προσπαθούνε όλοι να ανατρέψουν τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη. Δίχως σοβαρές προτάσεις, δίχως σχέδιο, δίχως πολιτικές προτάσεις. Γελάω μόνο στα ονόματα που κάποιοι προσπαθούν να συσπειρώσουν και να εξασφαλίσουν την όποια συμμετοχή τους.

Η καραμέλα του κρατάω κλειστά τα χαρτιά μου κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν να την επαναλαμβάνουν. Δείχνει φόβο και δεν είναι έτοιμοι να περάσει το λάδι στα καρμπιρατέρ τους.

Μάλιστα κάποιοι συμμετέχουν στον επικείμενο πολιτικό διάλογο για να μην χαλάσουν το χατήρι σε πολύ συγκεκριμένους εκδότες μέσων μαζικής ενημέρωσης. Αυτοί είναι που τους καίνε πριν καν προσπαθήσουν.

Οι μηχανές δεν έχουν ανάψει γιατί κανείς δεν θα βάλει το κλειδί στην μίζα για να ξεκινήσει η κούρσα της διαδοχής. Θέλει χρήμα, σοβαρότητα, υποσχέσεις που θα κρατήσεις και έργο που θα παράγεις.

Από όλους αυτούς που βγαίνουν κατά καιρούς και δίνουν συνεντεύξεις και δηλώνουν παρών στην ουσία προτιμούν να είναι στην αντιπολίτευση. Εκεί νιώθουν ασφαλείς.

Χατζημάρκος Καμπουράκης δεν έχουν σοβαρούς πολιτικούς αντιπάλους και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τρέξουν στην πολιτική κούρσα σαν καθαρόαιμα άλογα.

Στην ουσία ή όποια πολιτική πρόταση είναι φλεγόμενος βάτος και κάποιοι θυσιάζονται ως Ιφιγένειες για να εξυπηρετήσουν εκδότες δημοσιογραφικών συγκροτημάτων ή εκείνων που τους οδηγούν σαν πρόβατα στο στόμα των λύκων.

Ο Γιάννης Φλεβάρης σε καμία περίπτωση δεν θα φτάσει να γίνει πολιτική πρόταση και αυτό το ξέρει και ο ίδιος. Θα πάει στην Περιφέρεια ή στον Δήμο;

O Γιάννης Ιατρίδης ψάχνει να εξασφαλίσει αν η Μίκα θα βγει τελικά βουλευτής ή θα την τοποθετήσει στον Δήμο. Αλλά τα παιχνίδια επικοινωνίας με φόντο τον Θωμά Σωτρίλη είναι απλά παιχνίδια. Ακόμα και ο Διάβολος  δεν σκέφτεται να ανοίξει τις πύλες τις κολάσεως για να συνεργαστεί μαζί του.

Υπάρχει σοβαρή πρόταση πολιτική;

Ναι υπάρχει, αλλά πρέπει να κλείσει τα μάτια και να αφοσιωθεί σε αυτό που έχει στο μυαλό του και να ξεκινήσει να το υλοποιεί.  Να απομακρυνθεί από πολύ συγκεκριμένα εκδοτικά συγκροτήματα και να τους κλείσει κάθε πόρτα. Είναι αυτά που εξυπηρετούν τους δικούς τους σκοπούς ρίχνοντας τους πάντες στην πυρά για να επιβιώσουν. Σοβαρός, μετρημένος αλλά ακόμα κάτι τον κρατάει.

Οι υπόλοιπες πολιτικές κραυγές τι είναι.

Στημένα άλογα στο στάβλο να απολαμβάνουν το σανό, έτοιμα να ταϊστούν στα λοντάρια την στιγμή που πρέπει.

Ούτε ο Χατζημάρκος, ούτε ο Καμπουράκης θα χάσουν τις εκλογές είναι δεδομένο ότι θα τις κερδίσουν.

Ο Καμπουράκης πρέπει να επισπεύσει στην καθαριότητα και στο μοντέλο που ο ίδιος ανακοίνωσε. Αν το καταφέρει σίγουρα θα αποδειχτεί πολύ δυνατό χαρτί. Θα πρέπει όμως κάποιους να τους στείλει σπίτια τους τώρα που είναι ακόμα νωρίς.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news