Χατζημάρκος: Με ενοχλεί η Γκρίνια και ο αρνητισμός.

by newsroom
0 comment

Ενοχλημένος δήλωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος με αφορμή τα σχόλια που έγιναν μετά και την επίσκεψη του Υφυπουργού, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δρομολογείται η παραχώρηση των εκτάσεων του Καλαμώνα και της Βάρης στην Αυτοδιοίκηση, κάτι που εκκρεμεί εδώ και πολλά χρόνια.

«Είμαστε σε πόλεμο με τον αρνητισμό, τη μιζέρια, την γκρίνια, το ψεύδος, την κακομοιριά». «Ενοχλεί τελικά πάρα πολύ σ’ αυτό τον τόπο και λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό ένα μεγάλο κομμάτι, κυρίως του πολιτικού συστήματος, το γεγονός ότι μπορεί σε έναν τόπο να δουλεύουν οι φορείς χωρίς συγκρούσεις, συντεταγμένα, πάνω σ’ ένα κοινό σχέδιο, να το φτιάχνουν μαζί, να το συμφωνούν, να το υπηρετούν μαζί και με αγάπη και αφοσίωση και ανιδιοτέλεια, παραμερίζοντας εγωισμούς, προσωπικούς ή πολιτικούς ή θεσμικούς κτλ. να φέρνουν αποτελέσματα».

Και συμπλήρωσε με νόημα: «Τελικά, καταλήγει στο ότι μάλλον αυτό είναι το μεγαλύτερο  εμπόδιο που έχουμε να υπερπηδήσουμε: μια απίστευτη εσωτερική μιζέρια, η οποία καλλιεργείται εντελώς συντονισμένα και μεθοδικά, και η οποία είναι και το ανάχωμα στο να μπορέσουμε να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα.
Κάποιοι μπορεί να το πουν αυτό είδος δημοκρατίας. Εγώ δεν ξέρω τι είδος δημοκρατίας είναι αυτό το οποίο υπονομεύει συνέχεια κάθε τόπο, κάθε προσπάθεια, κάθε εγχείρημα, ποντάρει στη δυστυχία, ποντάρει στη φτώχεια, ποντάρει στην απόγνωση, ποντάρει στον ανθρώπινο πόνο».

»Είναι μία τεράστια διαφορά, μια άλλη πολιτική σχολή, αυτή που λέει ότι ποντάρουμε στην επιτυχία, ποντάρουμε στο χαμόγελο, ποντάρουμε στην αισιοδοξία, ποντάρουμε στη δουλειά, ποντάρουμε στην αφοσίωση. Δεν είναι διαφορετική άποψη η συνεχής μιζέρια, η ειρωνεία, η συκοφαντία, η αθλιότητα. Δεν είναι πολιτική άποψη. Δεν είναι γνώμη διαφορετική. Είναι ο πάτος του βαρελιού».

Τι του απαντάει όμως ο κόσμος στα social Media

 

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news