Χρήστος Ευστρατίου: Δεν μπορώ να καταλάβω τι φάρμακα παίρνουνε και αν τα παίρνουνε με την σωστή σειρά.

by newsroom
0 comment

Για την συνεχόμενη ενοχοποίηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αλλά και τους άγνωστους Περιβαλλοντολόγους που βγαίνουν με ύφος καρδιναλίων να μιλήσουν για περιβάλλον ( βλέπετε ότι ο κύριος Μαρτίνης αφού έλυσε όλα του τα προβλήματα) η δημοσιογραφική του ευαισθησία επεκτάθηκε στο Περιβάλλον.

Βρήκε λοιπόν κάποιον και μας παρουσίασε την αποκάλυψη του αιώνα, κάποιον που δεν έχει απολύτως καμία γνώση σε ότι αφορά τα σκουπίδια και το έργο το οποίο έχει γίνει από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Όταν περιβαλλοντολογικά εγκλήματα συνέβαιναν κάτω από την μύτη του συγκεκριμένου δεν έκαναν τίποτα, δεν είπαν τίποτα και παρακολουθούσαν σαν θεατές. Κάποιοι περίεργοι έχουν εμφανιστεί με περιβαλλοντολογικές ευαισθησίες, έχουν πάρει το ποδήλατο τους και κάνουν βόλτες στο νησί να βρούν και να αποκαλύψουν τις παράνομες χωματερές.

Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν μπορεί να μπεί στο κάδρο, δεν έχει αρμοδιότητα. Συνηθισμένοι είμαστε σε τέτοιες επιθέσεις και όταν κάνεις σωστά την δουλειά σου δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα ειδικά όταν λές την αλήθεια στον κόσμο.

Θα έπρεπε λοιπόν να ξέρει που το ξέρει ο μεγάλος τροβαδούρος της τοπικής δημοσιογραφίας ότι αυτό που παρουσιάζει είναι αρμοδιότητα των δημών αλλά η εμμονή του με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι μεγάλη.

Εμείς σαν υπηρεσία όταν δούμε κάποιον να πετάει σκουπίδια και να αδειάζει φορτηγά επεμβαίνουμε άμεσα και κόβουμε τα απαραίτητα πρόστιμα.

Η αποκατάσταση των χωματερών είναι αρμοδιότητα των των δήμων. Θα μπεί μία ταξη μέσω του ΦΟΣΔΑ προχωράμε σε ενα νέο σύστημα διαχείρισης των απορριμάτων σε όλα τα νησιά.

Μόλις λοιπον ολοκληρωθεί το σύστημα αυτό οι απαρχαιωμένες χωματερές δεν θα έχουν λόγο χρήσης.

Οι χωματερές ειναι παράνομες, έιναι ευθύνη των δήμων και πρέπει να τις μαζέψουνε και να τις αποκαταστήσουνε.

Δεν μπορώ να καταλάβω οι άνθρωποι τι φάρμακα παίρνουνε και αν τα παιρνουνε με την σωστή σειρα.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news