Χρήστος Μαλιαράκης: Λυπάμαι για την κατάντια του Δήμου Ρόδου.

by newsroom
0 comment

Εκτός από τα ελάφια, τα κατσίκια, τα τσιμέντα έχει αρχίσει και γελάει και ο κόσμος με τις απαράδεκτες τακτικές του γραφείου τύπου του Δήμου Ρόδου. Μάλλον έχουν ξεχάσει ότι την θέση που διατηρούν την διατηρούν γιατί τους την έδωσε ο κοσμάκης.

Αυτός που πληρώνεται για να διαχειρίζεται τα social Media του Δήμου θα έπρεπε να έχει περισσότερη ψυχραιμία και λίγη οξυδέρκεια επίσης.

Δεν έχει όμως ίχνος ντροπής και σίγουρα δεν σέβεται τον πολίτη, τον Ροδίτη που πιθανώς να έχει άλλη γνώμη από τις μπούρδες που γράφουν στα φαντασμένα δελτία τύπου τα οποία πασάρουν με απίστευτη ευκολία. Λες και ο κόσμος είναι ηλίθιος και δεν ξέρει να ξεχωρίσει την Γκλαμουριά από την παραμύθα.

Απίστευτη λοιπόν λογοκρισία, φίμωση και μεθόδους Σταλινικές  καταγγέλλει ο δικηγόρος Ρόδου Χρήστος Μαλλιαράκης, Την οποία και δέχτηκε από τον Δήμο της Ρόδου.

Στα γεγονότα.

Ένα ατυχές δελτίο τύπου το οποίο έβγαλε ο Δήμος Ρόδου, για την ακρίβεια όπως γράφουν οι χρήστες στα social Media μας παρουσίασαν μια επίδειξη μόδας, σαν το μεγαλύτερο κοσμοπολίτικο γεγονός, από το οποίο διαφημίστηκε και ωφελήθηκε η Ρόδος,  κάτι για το οποίο όμως πολύ κόσμος διαφωνεί και θεωρεί ότι είναι άλλο η γκλαμουριά και άλλο η παραμύθα .

Προφανώς το ίδιο θεώρησε και ο Δικηγόρος της Ρόδου Χρήστος Μαλιαράκης και έκανε το… ”λάθος να σχολιάσει”.  Αυτό προφανώς εξόργισε τον διαχειριστή των social Media του Δήμου Ρόδου και διέγραψε το σχόλιο του Δικηγόρου της Ρόδου Χρήστου Μαλιαράκη και τον έδιωξε από το προφίλ του Δήμου Ρόδου.

Η ανάρτηση του

Πραγματικά λυπάμαι για την κατάντια του Δήμου Ρόδου, όμως δεν ήταν κάτι που δεν το περίμενα βλέποντας τον τρόπο άσκησης της εξουσίας/διοίκησης.
Ο Δήμος Ρόδου όχι μόνο διέγραψε σχόλιο μου από το προφίλ του αλλά με μπλόκαρε κιόλας! Βέβαια τι άλλο να περιμένεις από έναν Δήμο που κλείνει τα μικρόφωνα αιρετών σε συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων; δεν θα φίμωνε και τους πολίτες που έχουν διαφορετική άποψη;
Σας παραθέτω το δελτίο τύπου του Δήμου Ρόδου και το σχόλιο μου που έγινε η αφορμή για τη λογοκρισία και εξοστρακισμό μου.
Φασιστικές μέθοδοι δεν περνάνε στη Δημοκρατία.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news