Δεν μπόρεσε να επιβληθεί στον Νίκο Μουτσάκη ο Ζαννετούλης.

by newsroom
0 comment

Οι Μαγκιές του Ζαννετούλη δεν πέρασαν στην σημερινή συνεδρίαση του Κινάλ. Με ηγετικό, σταθερό ύφος ο Νίκος Μουτσάκης έδειξε στον Δημήτρη Ζαννετούλη ότι η συνεδρίαση του Κινάλ δεν είναι παιδική χαρά. Δεν είναι τσαντίρι που όποιος θέλει μπαίνει και κάνει ότι θέλει.

Ο Ζαννετούλης το κατάλαβε πολύ καλά αυτό. Του έδωσαν να καταλάβει όσοι βρίσκονταν εκεί ότι μαγκιές τέτοιου είδους δεν είναι ανεκτές. Ο Μουτσάκης, σοβαρός, μετρημένος απέδειξε ότι δεν πρόκειται να αφήσει έναν να κάνει ότι θέλει.

Ο Νίκος Μουτσάκης όσο και αν προσπαθήσαμε να τον βρούμε στο τηλέφωνο δεν απάντησε. Οι πληροφορίες όμως που ήρθαν σε εμάς είναι απολύτως επιβεβαιωμένες.

Ο Καρνάβας κοιτούσε σαν χαμένος την όλη διαδικασία. Πυροσβεστικός Κρουνός ο Καλοπίτας και οπρώην δήμαρχος της Ρόδου κ. Χατζηδιάκος.

Δεν ήθελε διερευνημένη ο Ζαννετούλης, που με ύφος καρδιναλιών ζητούσε τον λόγο και όταν ο Μουτσάκης του είπε δεν τον έχεις άρχισε να μιλάει με το έτσι θέλω. Γρήγορα σώπασε όμως και κάθισε στην καρεκλιτσα του γιατί πήρε το μήνυμα ότι δεν είναι ανεκτή τέτοια συμπεριφορά.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news