Γιάννης Καμπούρης: Η Ρόδος έχει ικανότατο Δήμαρχο. Δεν υπάρχει καμία υποψηφιότητα μου

by newsroom
0 comment

Στο Νάσο Ρόγκα μίλησε ο Αντιδήμαρχός και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ Γιάννης Καμπούρης σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό στο νησί με την δήθεν υποψηφιότητα του για τον Δήμο της Ρόδου.

Ο  Γιάννης Καμπούρης ξεκαθαρίζει ότι το  νησί έχει έναν πολύ ικανότατο δήμαρχο, όπου παράγει έργο σε καθημερινή βάση και αυτός είναι ο Αντώνης Καμπουράκης. Η όποια παραφιλολογία δήθεν υποψηφιότητας μου για τον δήμο της Ρόδου ανήκει στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας και μόνο.

Στην ερώτηση αν ο Αντώνης Καμπουράκης αποφασίσει να φύγει και να κατέβει βουλευτής ο Γιάννης Καμπούρης απάντησε.

Είδατε κάποια ανακοίνωση του Δημάρχου μας όπου κάνει γνωστό ότι δεν θα διεκδικήσει την δημαρχία; Αν θυμάμαι καλά έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για τον δήμο της Ρόδου.

Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να αλλάζουμε τις λέξεις για να βγάλουμε το συμπέρασμα που θέλουμε εμείς. Δυστυχώς, η αλήθεια είναι άλλη.

Το νησί έχει δήμαρχο και αυτός είναι ο Αντώνης Καμπουράκης. Ικανότατος και με παρακαταθήκη έργου που άλλοι δεν τόλμησαν. Ο Καμπουράκης πήρε απασφαλισμένες χειροβομβίδες που του άφησαν οι προκάτοχοι του και λύνει προβλήματα στον τόπο. 

Ξέρετε κύριε Ρόγκα, μερικές φορές λες μία λέξη και την παίρνουνε και την φέρνουνε εκεί που κάποιοι θέλουν ή τους βολεύει.

Το νησί έχει ένα ικανότατο Δήμαρχο,έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι μπορεί και κάνει έργο.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news