Διακοπή λειτουργίας του τουριστικού γραφείου Special Tours

by newsroom
0 comment

Τέλος εποχής για τη δραστηριοποίηση του τουριστικού γραφείου Special Tours (STGLOBE), από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές πλατφόρμες B2B στην Ελλάδα, και μάλιστα χωρίς κάποια προειδοποίηση. Η εταιρεία δραστηριοποιούταν στην αγορά από το 1987 και ήταν μια από τις μεγαλύτερες B2B πλατφόρμες πώλησης ξενοδοχειακών δωματίων στην Ελλάδα, με πωλήσεις μόνο σε τουριστικά γραφεία και όχι απευθείας σε ιδιώτες και συνεργασίες με εκατοντάδες τουριστικά γραφεία. Η εταιρεία, που είχε καθιερώσει μια αναγνωρισμένη, ανεξάρτητη παρουσία στην παγκόσμια B2B ταξιδιωτική βιομηχανία, είχε έδρα στην Αθήνα και προσωπικό που ανέρχεται σε δεκάδες άτομα.

Στην ιστοσελίδα του Special Tours πλέον αναγράφονται τα ακόλουθα:
“Μας είναι αδύνατον να συνεχίσουμε την λειτουργεία μας κάτω από τις παρούσες συνθήκες. Ζητάμε συγνώμη από τους φίλους προμηθευτές και πελάτες μας και ειλικρινά λυπούμαστε για την αναστάτωση που δημιουργεί αυτή μας η απόφαση. Σας ευχαριστούμε όλους και σας ευχόμαστε τα καλύτερα.

Δ.Β.Γαλιάτσος
STGLOBE 1987 – 2022”

Τα συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία έχουν ήδη λάβει emails για τις κρατήσεις που έχουν γίνει για το προσεχές διάστημα, χωρίς όμως αυτό να καθησυχάζει, καθώς δεν είναι ακόμη γνωστό εάν αυτές θα τακτοποιηθούν, καθώς και αν υπάρχουν οικονομικά “ανοίγματα” προς τους προμηθευτές.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news