Δικηγόρος, πολιτικού στην Ρόδο απειλούσε όταν γράφαμε τι επικρατούσε στα ξενοδοχεία

by newsroom
0 comment

Όταν αποφασίσαμε να ασχοληθούμε στο πρόσφατο παρελθόν με υπόθεση ξενοδοχείου, που σύμφωνα με τις καταγγελίες που είχαμε στην διάθεση μας, κακοποιούσε το προσωπικό του βρεθήκαμε μπροστά σε ένα κυκεώνα προσπάθεια συγκάλυψης.

Είδατε κανέναν από τους πολιτικούς που σήμερα σφάζονται για τα δελτία τύπου να είχαν ενδιαφερθεί τότε; όχι είχανε εξαφανιστεί.

Μπαράκας, Κόκκινος, Γλυνός κλπ δεν έβγαλαν τσιμουδιά να στηρίξουν το μέσο. Τα τοπικά μέσα δεν έγραψαν λέξη. Δεν έβγαλαν άχνα.

Η υπόθεση αυτή συνέχισε με την παρέμβαση δικηγόρου, φίλου κολλητού, πολιτικού προσώπου στο νησί της Ρόδου. Απειλές; πολλές. Κανένας βουλευτής τότε δεν είχε στηρίξει το μέσο, φωτογραφίζονταν σαν τα μοντέλα.

Σήμερα,

2 χρόνια μετά επαληθευτήκαμε, ξύλο στο προσωπικό και βιαιότητα.Κάθε γραμμή που γράψαμε ήταν πραγματικότητα.

Τηλεφωνήματα από τον δικηγόρο του πολιτικού προσώπου; Κάθε μέρα, απειλές, για αγωγές. Όταν κάποια στιγμή είπα ότι θα την δώσω στο Τριανταφύλλόπουλο και τον Χίο εξαφανίστηκαν σαν τα ποντίκια μαζί με τις αγωγές που μας είχανε τάξει.

Όλοι ξέρουνε τι γίνεται στο νησί της Ρόδου. όλοι ξέρουνε ότι σε ξενοδοχείο έχει μεσολαβήσει υπουργός της Νέας Δημοκρατίας για να του γλυτώσει απλήρωτα μεροκάματα.

Όλοι ξέρουν και κανείς δεν μίλησε, ποτέ…

Ακούστε το ηχητικό της επαλήθευσης όσων 2 χρόνια πριν είχαμε καταγγείλει

Μείναμε άναυδοι όταν ακούσαμε τον Πολιτισμιολόγο Βασίλειο Χατζηχριστοδούλου Μέλος του Δ.Σ. Εργατικού Κέντρου Ρόδου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επισιτισμού και Τουρισμού, όπου μίλησε μίλησε για τα φαινόμενα που παρατηρούνται ιδιαίτερα φέτος και τα οποία τον προβληματίζουν, μίλησε στην εκπομπή «Δημοσίως» του Νίκου Παπαδάκη στον politica 89.8.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news