Δημήτρης Σαλαχούρης: Νοιώθω πλήρως απογοητευμένος από την αντιμετώπιση των Υπουργείων Εργασίας και Τουρισμού έναντι των Ελλήνων Ξεναγών.

by newsroom
0 comment

Ντροπή!!
Νοιώθω πλήρως απογοητευμένος από την αντιμετώπιση των Υπουργείων Εργασίας και Τουρισμού έναντι των Ελλήνων Ξεναγών.

Δίνουμε την ψυχή μας σε αυτό που κάνουμε. Ζούμε προβάλλοντας την πατρίδα μας που τόσο αγαπάμε αλλά η πατρίδα μας δεν μας αγαπά.

Το Υπουργείου Τουρισμού εδώ και 12 χρόνια αφήνει τον κάθε παράνομο ξεναγό να λέει ότι θέλει για τον τόπο μας και να παίρνει τη δουλειά μας με μαύρη αφορολόγητη εργασία.
Έχουμε καταντήσει “πρόβλημα” για το Υπουργείο Τουρισμού που δεν θέλει να “κάνει κακό στον Τουρισμό” ελέγχοντας τους παράνομους.

Το Υπουργείο Εργασίας μας έχει αφήσει χωρίς καταγραφή των πληρωμένων ενσήμων μας εδώ και 3 χρόνια γιατί δεν αποφασίζει να μηχανογραφήσει τα ένσημα των ξεναγών. Μετά από 2 χρόνια όπου ο κλάδος των ξεναγών ήταν ο πιο αδικημένος όσον αφορά στην κρατική επιδότηση, βρισκόμαστε στο 2022 χωρίς να έχουμε πάρει ανεργία τον χειμώνα, με νοσηλείες στα νοσοκομεία χωρίς επιδόματα ασθένειας, με αιτήσεις συντάξεων που δεν προχωρούν και με τα τηλέφωνα και mail του ΕΦΚΑ όλα κατεβασμένα εδώ και μήνες.

Ντροπή για έναν κλάδο που είναι η πρώτη εικόνα της χώρας μας στα μάτια του επισκέπτη.
Δεν υπάρχει άλλη υπομονή!!

Και από σήμερα θα το εξηγώ σε όλους τους επισκέπτες που ξεναγώ !

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news