Δολοφονία στη Ρόδο: Η 31χρονη φοβόταν «θα γίνουμε θέμα στις ειδήσεις»

by newsroom
0 comment

Για τους φόβους της 31χρονης εκπαιδευτικού από τη Ρόδο από τη συμπεριφορά που είχε δείξει ο 40χρονος πρώην σύντροφός της ο οποίος τελικά την πυροβόλησε και τη σκότωσε το μεσημέρι της Τετάρτης μίλησε η ξαδέρφη της άτυχης γυναίκας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η ξαδέρφη της 31χρονης, η Δώρα που έπεσε νεκρή από τα πυρά του 40χρονου, της είχε εκμυστηρευτεί πριν από μερικές ημέρες ότι «θα γίνουμε θέμα στις ειδήσεις όπως αυτές που βλέπουμε» εννοώντας τα θύματα γυναικοκτονίας των τελευταίων μηνών στην Ελλάδα.

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον χαρακτήρα του 40χρονου και τη συμπεριφορά του σε προηγούμενες σχέσεις του – με τουλάχιστον δύο δικογραφίες σε βάρος του από πρώην συντρόφους του που τον κατήγγειλαν για απειλές και βία – η ξαδέρφη της άτυχης εκπαιδευτικού μετέφερε τα όσα της είχε πει τους τελευταίους δύο μήνες όταν και η 31χρονη έμεινε μαζί με τον 40χρονο .

«Όταν έμειναν μαζί, άρχισε να έχει κάποιες συμπεριφορές πολύ διαφορετικές σε σχέση με πριν. Πήγα να δω το σπίτι τους και μου έλεγε «εγώ την Δώρα την προσέχω». Μετά από λίγο καιρό, μίλησα με την Δώρα στο τηλέφωνο και μου είπε «Μαρία, δεν μου τα λέει καλά, με πιέζει πολύ» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 μολονότι, όπως σημείωσε, «δεν υπήρξε κάποια βίαιη συμπεριφορά, κακοποιητική εναντίον της» γιατί «η Δώρα δεν θα το δεχόταν ποτέ. Ήταν το πιο αντράκι από όλες μας».

«Την ζήλευε πολύ. Μπήκε κρυφά και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της, ακόμη και με τον παππού μας που χάσαμε πριν δύο χρόνια. Δεν της έλεγε ότι το είχε κάνει αυτό. Το καλοκαίρι πήγαν διακοπές στο σπίτι μας στην Κάλυμνο και εκεί την ξεφτίλισε. Μπροστά σε μα εξαδέλφη μας άρχισε να λέει ότι «η γυναίκα πρέπει να μένει στο σπίτι και να μεγαλώνει τα παιδιά και τέτοια» και του είπε να χωρίσουν. Τα είχαν οκτώ μήνες, δεν ήταν λίγος ο καιρός, του έδωσε ευκαιρίες», ανέφερε η ξαδέρφη της άτυχης γυναίκας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

Όπως κατήγγειλε, δε, «τις τελευταίες 4-5 ημέρες, η Δώρα (σ.σ. το θύμα της δολοφονίας) είπε στην αδελφή μου «σταμάτησε να με ενοχλεί, Ελένη» και η αδελφή μου της είπε «ύποπτο αυτό, Ντόρα». Προχθές βγήκαμε με την μητέρα της από το σπίτι και αυτός ήταν μέσα στο αμάξι του και μου λέει η μητέρα της ότι «αυτός μας παρακολουθεί» και εγώ της είπα «πρόσεχε, Κατερίνα, μην σου σκοτώσει το κορίτσι!».

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news