Έχει και η Ρόδος Γιώργο Τράγκα; Απορίες της νύχτας

by newsroom
0 comment

Ξαφνικά διαπιστώνω ότι η Θεία Μαρία Τερέζα σηκώνει σιγά σιγά κεφάλι και ασκεί κριτική, λανθασμένη όμως.

Κριτική που δεν έχει ουσία, κριτική που καλύπτεται πίσω από τις πλάτες άλλου; Άλλων; Πάντως καλύπτεται. Και ξέρετε τι φοβάμαι; τι θα γίνουν όλοι αυτοί στην αλλαγή σκυτάλης που κάποια στιγμή αναπόφευκτα θα συμβεί. Είναι το πλήρωμα του χρόνου. Και έρχεται για σένα, για μένα, για εκείνον, για όλους.

Από την αφάνεια στην επιφάνεια. Τα έπαιρνε από όλους ο συγκεκριμένος. Εξυπηρέτηση μετά του χιλιάρικου. Ξέρετε αυτά δεν τα φαντάζομαι, αυτά τα ομολογούν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές που τα του έδωσαν.

Ειδικά η Παλιά η Πόλη έχει βουίξει. Πρόσφατα επιχειρηματίας επιφανής εκεί μου έλεγε τα Σόδομα και τα γ όμορα του συγκεκριμένου.

Σκέφτομαι μερικές φορές τι θες και ψάχνεις φασαρίες. Αλλά μερικά νούμερα πρέπει να παίρνουν και απαντήσεις.

Ας κοντύνουν λίγο της γλώσσες τους, που έχουν γλύψει μέχρι και σκατωμένες κάλτσες γιατί θα έρθουν αποκαλύψεις. Αποκαλύψεις με αποδείξεις.

Αυτά τα νούμερα δεν έχουν καταλάβει κάτι.

Όταν τελειώσει η βασιλεία τους στην τοπική αυτοδιοίκηση κάποιοι που του τα έδωσαν, που τον εξυπηρέτησαν μιλάνε. Κάτι σαν τις καρδερίνες βρε παιδί μου σταματημό δεν έχουν στο κελάηδημα.

Και κάτι ακόμα, όταν έχεις αντιγράψει μέσο του Γιάννη Αλαφούζου, σκύβεις το κεφάλι, κάνεις την πάπια γιατί το έχω ανακαλύψει. Βρε αθεόφοβε μέχρι και το ίδιο template έχεις χρησιμοποιήσει.Ο Αλαφούζος δεν ξέρω αν το έχει πάρει χαμπάρι.

Αυτά μέχρι την επόμενη φορά. Την επόμενη φορά που θα κάνεις το λάθος να με φωτογραφίσεις, γιατί κάποια άλλη ξετσίπωτη μπαστουρνοβλαχάρα σου είπε να το κάνεις.

Να το σκεφτείς καλά πριν το ξαναπράξεις.

Φιλικά

Νάσος

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news