Έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια

by newsroom
0 comment
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
φωτο αρχειου
Του Μιχάλη Σταματιάδη
Ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή της Χάλκης, πρέπει να έχουν χάσει και τα αυγά και τα καλάθια, κατά το κοινώς λεγόμενο, που σημαίνει ότι έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.
Κάτι τέτοιο μαρτυράει η κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια στο νησί μας, στα μέσα Ιουλίου.
Η περισυλλογή των σκουπιδιών από τα δρομάκια της Χάλκης, γίνεται εξαιρετικά αραιά και χωρίς κανένα πρόγραμμα, σε πλήρη αντίθεση με όλα τα ανυπόστατα που παρουσιάζει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στο διαδίκτυο ο δήμαρχος για το θέμα.
Πολλοί κάτοικοι του νησιού, επαγγελματίες, ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων καταλυμάτων, καθώς και επισκέπτες του, διαμαρτύρονται καθημερινά, για την πλήρη ανοργανωσιά και το κομφούζιο, που παρατηρείται στον τομέα αυτό.
Τα βουνά των σκουπιδιών που έχουν συσσωρεύσει ο δήμαρχος και η δημοτική του αρχή στην περιοχή της δήθεν ανακύκλωσης, δυσφημίζουν βάναυσα καθημερινά το νησί μας.
Η περίφημη δήθεν ανακύκλωση γίνεται μόνο στα παχιά λόγια του δημάρχου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στο διαδίκτυο.
Είναι ολοφάνερο ότι ο δήμαρχος και η δημοτική του αρχή, έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα και τα βουνά των σκουπιδιών, τα οποία άφησαν επί δύο χρόνια και διογκώθηκαν σε απερίγραπτο βαθμό και γίνονται καθημερινά λεία τρωκτικών, κουνουπιών, μυγών και κατσαρίδων, δείχνουν πλέον να τους έχουν καταπλακώσει εντελώς, σε βαθμό πλήρους παραλυσίας.
Κατ’ αυτόν τον τρόπο βγαίνουν στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα και οι ελλείψεις οργανωτικών ικανοτήτων, ελάχιστων γνώσεων και πενιχρών εμπειριών της σημερινής δημοτικής αρχής.
Πρέπει κάποτε να αντιληφθούν ο δήμαρχος και η δημοτική του αρχή, ότι η Χάλκη ταλαιπωρείται αφάνταστα από την μεγάλη περιβαντολλογική και υγειονομική ζημιά που προξένησαν, με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.
Παραπέμπουμε τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή της Χάλκης, να παραδειγματιστούν από την δήμαρχο και την δημοτική αρχή της γειτονικής μας Τήλου, η οποία έχει φτάσει σήμερα την Τήλο, με τις κατάλληλες μεθοδικές ενέργειες, σε << μηδενικό σκουπίδι >>.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news