Ευστρατίου: Φυλάνε 24 ώρες την Γλύστρα και έχουν αφήσει την Ρόδο εκτεθειμένη

by newsroom
0 comment

Λάβρος κατά της Αστυνομίας στη Ρόδο ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χρήστος Ευστρατίου, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Real Voice 99.5 με αφορμή το νέο κρούσμα κλοπής καλωδίων ηλεκτροφωτισμού της Εθνικής Οδού Ρόδου Λίνδου. ” Η Περιφέρεια τους έχει αγοράσει 25 περιπολικά και περιπολικό δεν υπάρχει στους δρόμους. 420 αστυνομικοί στο νησί, πού βρίσκονται; Ο νέος αστυνομικός διευθυντής κάνει ενστάσεις για να μην έρθει! Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και κανένας δεν ενδιαφέρεται. Δεν πάει άλλο. Δεν θα το αφήσουμε έτσι”

Φανερά απογοητευμένος ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχής Χρήστος Ευστρατίου μίλησε για την μηδενική αστυνόμευση στο νησί της Ρόδου. Όλη η αστυνομική δύναμη βρίσκεται στην Γλύστρα. Μέχρι πότε και για πόσο; Το υπόλοιπο νησί τι θα απογίνει; Μήπως οι αστυνομικοί διευθυντές θα πρέπει να ξαναδούν το θέμα; O Πολίτης είναι σίγουρα απροστάτευτος. Είδαμε πρόσφατα να ξηλώνουν καλώδια και η αστυνομία να είναι που στην Γλύστρα;

Γνωρίζουν οι αστυνομικές αρχές ότι όλη η ζημιά που προκλήθηκε το κόστος θα το επωμιστεί ο πολίτης;

Κάνουμε Περιφερειακό Συμβούλιο και οι μουσική παίζει διαπασών, τους καλούμε και όταν έρθουν το μόνο που λένε είναι χαμηλώστε την μουσική τους ενοχλείτε.

Έχουμε αστυνομία Τελικά ή δεν έχουμε καταλήγει

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news