Ευτύχης Βασιλάκης, Aegean: Αισιοδοξία για τις θερινές πτήσεις

by newsroom
0 comment

Περισσότερες από 16 εκατ. θέσεις θα διαθέσει φέτος η Aegean, εκτιμώντας ότι το καλοκαίρι, η ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια θα φτάσει στα επίπεδα του 2019. Την αισιοδοξία του εξέφρασε ο πρόεδρος της Aegean Airlines και Olympic Air Ευτύχης Βασιλάκης, στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης, για ενημέρωση των χρηματοοικονομικών αναλυτών.

Ήδη, οι προκρατήσεις είναι βελτιωμένες σε σχέση με πέρυσι, καλύπτοντας το πρώτο δίμηνο του 2022, το 80% με 83% των πρώτων μηνών του 2019, ενώ και ο Μάρτιος σημειώνει τις καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με όλους τους μήνες του 2021.

Μιλώντας για τη θερινή σεζόν, ο κ. Βασιλάκης τόνισε ότι οι προοπτικές διαγράφονται θετικές, και μάλιστα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η προσφορά σε εισιτήρια και η προσφερόμενη χωρητικότητα θα πλησιάσει τα επίπεδα του 2019, προτού ξεσπάσει η πανδημία, όπου είχε σημειωθεί ρεκόρ πτήσεων. Παρά τη γενικότερη αισιοδοξία, ο ίδιος διατηρεί ωστόσο, τις επιφυλάξεις του για το ευρύτερο περιβάλλον, εξαιτίας της αβεβαιότητας που έχει προκαλέσει ο πόλεμος. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Οι προβλέψεις για τη φετινή σεζόν, γίνονται υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξουν κι άλλοι απρόβλεπτοι εξωγενείς παράγοντες».

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news