Έφυγε σήμερα από τη ζωή, μετά από σκληρή μάχη, η Κική Τσακίρη,

by newsroom
0 comment

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, μετά από σκληρή και πολυετή μάχη που έδωσε, η Κική Τσακίρη, η Ροδίτισσα οικονομολόγος που δίδαξε με τη στάση και τη ζωή της σε όλο τον κόσμο, ότι ο αγώνας του ανθρώπου για τη ζωή απαιτεί κουράγιο, θέληση και αποφασιστικότητα.

Η Κική Τσακίρη έπασχε  από τη μοναδική ύπουλη και ανίατη νόσο την Πλευρική Αμυοτροφική σκλήρυνση. Μία πάθηση που δεν εξετάζει ηλικία, φύλο, ή άλλους παράγοντες προκειμένου να εμφανιστεί. Σταδιακά παραλύει ολοκληρωτικά ο οργανισμός με αποτέλεσμα τη γαστροστομία για τη διατροφή και την μηχανική υποστήριξη για αναπνοή.

Η Κική ήταν μητέρα τριών παιδιών, της Αναστασίας, της Σεβαστιανής και του Σταύρου και ζούσε στην Αρχίπολη της Ρόδου. Ήταν  οικονομολόγος, με σπουδές στην Φρανκφούρτη, εξειδικευμένη στα θέματα του Κοινωνικού Ταμείου της Ε.Ε. Η ίδια ξεκίνησε τις εφαρμογές του Κοινωνικού Ταμείου της Ε.Ε. στο Νότιο Αιγαίο. Είναι η γυναίκα που δίδαξε σε όλα τα άλλα στελέχη τί είναι το Κοινωνικό Ταμείο, η «βοήθεια στο σπίτι», η κοινωνική βοήθεια, τα ΚΔΑΠ, τα ΚΑΠΗ.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news