Εκλογούλες και ο κάθε παραμυθάς έπιασε δουλίτσα..

by newsroom
0 comment

Βγήκαν οι Πινόκιο στους δρόμους και αρχίσανε τα θα εκείνο και τα θα το άλλο. Προφανώς και θεωρούν ότι ο κόσμος είναι χαζός και ξεχνάει τι έχουν κάνει από την στιγμή της εκλογής τους μέχρι και σήμερα που βγαίνουν να ζητήσουν την εμπιστοσύνη του λαού. Τέσσερα ολόκληρα χρόνια ήταν καθισμένοι αναπαυτικά στις καρεκλίτσες τους και είτε ειρωνεύονταν, είτε αδιαφορούσαν για τα πραγματικά προβλήματα του λαού.

Μην τους βάλουμε όμως όλους στο ίδιο καλάθι. Υπάρχουν και εκείνοι που από την ημέρα της εκλογής τους δούλεψαν για τον τόπο και κάνανε έργο. Μπορεί να μην ήταν πολλοί αλλά αυτοί οι λίγοι έργο κάνανε.

Οι εκλογές αυτές είναι η ώρα του λαού.Εκείνος θα αποφασίσει ποιοι θα πάνε σπίτια τους και ποιοι θα μείνουν να συνεχίσουν να εργάζονται για το καλό του τόπου. Αρκεί να αποφασίσουνε σωστά και να μην κλαίνε μετά. Τώρα είναι η ευκαιρία του πολίτη. Να τιμωρήσει και να στείλει σπίτι του αυτόν που κατάμουτρα τον κορόιδεψε και αντί να κάνει έργο εκείνος έβγαζε φωτογραφίες.

Θα μπορούσα να σας πω ονόματα αλλά θα αρχίσει η μουρμούρα και η γκρίνια. Σίγουρα ένας βουλευτής πρέπει να πάει σπίτι του. Η μόστρα και η φωτογραφία καθώς και οι αρλούμπες που έχει κατά καιρούς πει έχουν βγάλει μάτι.

Και αν θέλετε να πάμε στον Δήμο της Ρόδου οι μισοί από εκεί θέλουν όχι μόνο ξύλο αλλά να κάνουν να δουν τον εαυτό τους στις εκλογές τουλάχιστον τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις.

Του Χατζημάρκου κανείς δεν μπορεί να του πει ότι δεν έκανε έργο στον τόπο. Μακάρι να είχε Χατζημάρκους ο Τόπος να πάει μπροστά. Μην με ρωτήσετε αν θα βγει είναι δεδομένο. ( τρώω κάτι βρισίδια τώρα, είναι σαν να τα ακούω).

Η αλήθεια όμως είναι πικρή και πονάει.

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news