”Εκτέλεσε” ο Α. Κολιάδης τον Λιμενάρχα Τάτη στο δημοτικό συμβούλιο

by newsroom
0 comment

Ο Αλέξανδρος Κολιάδης δεν είναι χαζός και δεν θα επιτρέψει για όσους τον ξέρουν να συνδεθεί το όνομα του και η ιδιότητα του με τα κακώς τραγελαφικά κείμενα που συμβαίνουν στο νησί.Δεν θα αφήσει τα όσα έχει πετύχει απλά σε μία μέρα να σβηστούν για να προστατευτούν οι υπεύθυνοι.

Ο Α. Κολιάδης μίλησε για απειλές απο ξενόφερτους επιχειρηματίες και παρέπεμψε στη Σικελία σε ότι αφορά την Γλύστρα επιβεβαιώνοντας στην ουσία τα όσα αποκάλυψε η Πρώτη Έκδοση της Ρόδου.

Καταφέρθηκε ευθέως κατά Λιμενάρχη Τάτη και Αστυνομικού Διευθυντή. Δεν κάνουν την δουλειά τους; παραβλέπουν την παρανομία και πώς συμβαίνει αυτό;Συγκαλύπτει καταστάσεις και ο ένας και ο άλλος.

Εχουν αποδεκατίσει σκόπιμα την αστυνομία στα χωριά και δεν προλαβαίνει να κινηθεί απο περιστατικό σε περιστατικό με αποτέλεσμα οι παρανομίες να οργιάζουν ενώ την ίδια ώρα το Λιμεναρχείο είναι άφαντο στους χώρους ευθύνης του.

Με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του ο κύριος Κολιάδης δέχθηκε συγχαρητήρια απο τους συναδέλφους του.

Σαφέστατα και κράτησε αποστάσεις και από τους δύο τόνίζοντας πως οι ευθύνες είναι αποκλειστικά δικές τους.

Ο Κολιάδης ξέρει τι λέει, γιατί το λέει και ποιόν φωτογραφίζει. Ακόμα και αν η τοποθέτηση του αυτή στεναχωρεί και πικραίνει τον Αντώνη Καμπουράκη.

Οι εξελίξεις θα είναι κομικωτραγικές τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news