Εκτεθειμένος ο Μαργέλλος με όσα είπε στο skyrodos

by newsroom
0 comment

Καλεσμένο στον ραδιοφωνικό αέρα είχε ο skyrodos τον κ. Σταμάτη Μαργέλλο για όσα ο ίδιος έγραψε στα social media για τον Τώνη Μαρτίνη, Νάσο Ρόγκα, Θανάση Μπαράκα, Χαράλαμπό Κόκκινο.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Σταμάτης Μαργέλλος προσπάθησε για ακόμα μία φορά να καλύψει όσα δεν γίνετε να βάλει κάτω από το χαλί. Η Επίθεση Μαργέλλου στον Τώνη στον ραδιοφωνικό αέρα προκάλεσε την δικαιολογημένη έκρηξη του ραδιοφωνικού παραγωγού.

Δεν είχε να πεί τίποτα περα απο συκοφαντίες ο κ. Μαργέλλος. Ανέφερε ότι δεν αναερόνταν στον κ. Τώνη Μαρτίνη ακριβώς ότι έκανε και με τον Νάσο Ρόγκα αλλά και τον Χαράλαμπο Κόκκινο.

Δηλ. ο κ. Μάργέλλος ανέφερε ονόματα αλλά όχι επίθετα και πάνω σε αυτό το γελοίο τρόπο του προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ο Σταμάτης Μαργέλλος δεν έγραψε το κείμενο το οποίο δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ κάποιος του το έγραψε και έκείνος το υπέγραψε.

Γιατί ο Σταματης Μαργέλλος δέχτηκε να υπογραψει το απάράδεκτο αυτό κείμενo;  Για ένα και μόνο λόγο γιατί πήρε μεγάλη έκταση το θέμα της Γλύστρας.

Tι σχέση έχει ο Σταμάτης Μαργέλλος με την Γλύστρα; Aναμένουμε να μας πεί ο ίδιος.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news