Ελευθερία Φτακλάκη: Στην διάθεση σου τα πτυχία μου

by newsroom
0 comment

Άναψαν τα αίματα στο πολιτικό σκηνικό.Και η Ελευθερία Φτακλάκη πήρε θέση μάχης. Δεν άφησε να πέσει κάτω σχόλιο στα κοινωνικά δίκτυα.

Μια επιφανειακή ανάλυση που δεν βλέπει μέσα στη νίκη του Μακρόν τον κατήφορο των Γάλλων σοσιαλιστών γιατί και η ίδια με τους Έλληνες σοσιαλιστές, ΠΑΣΟΚ-κιναλ, κατεβαίνει… Μόνο επιστημονική δεν θα την χαρακτήριζα παρ΄ όλα τα πτυχία που μας αραδιάζει κατά την προσφιλή της τακτική.

Και η Ελευθερία Φτακλάκη πήρε θέση μάχης.

αγαπητέ Χάρη ( ελπίζω να μου επιτρέπεις τον ενικό καθώς γνωριζόμαστε από παιδιά), λυπάμαι πάρα πολύ για το σχόλιο σου ως προς τις σπουδές μου .. Να είσαι σίγουρος πως δεν με ενοχλεί καθόλου η πολιτικη σου κριτική ( ειναι δικαίωμα σου ), όμως διερωτώμαι γιατί πρέπει να ευτελίζεις το επιστημονικό μου υπόβαθρο ( αναφέρομαι στο σχόλιο σου περί πτυχίων που αραδιάζω); Αφενός δεν αραδιάζω τα πτυχία!! Τα έχω και μαλιστα τα έχω αποκτήσει με προσωπικό κόπο και συνεχίζω να σπουδάζω, και αφετέρου ποιος σου είπε πως το άρθρο αυτό αποτελεί επιστημονικό paper? Ειναι ένα άρθρο που προσεγγίζει ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα πάντα κατά τη δική μου άποψη… Το λέει και ο τίτλος: «Τι σηματοδοτεί η νίκη του Μακρόν»!!! Στη διάθεση σου να ακούσω τον αντίλογο σου επί του κειμένου.. Γενικόλογα φληναφήματα δεν μου λένε κάτι!! Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να με διαβάσεις!!
ΥΓ: Στη διάθεση σου τα πτυχία μου !!

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news