«ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»: Νέος πρόεδρος με 98,5% ο Πάρις Κουρτζίδης

by newsroom
0 comment

Με ιδιαίτερη επιτυχία και κάτω από μεγάλη συναισθηματική φόρτιση για τον αδόκητο θάνατο του ιδρυτή, Γιώργου Τράγκα, πραγματοποιήθηκε το 1ο Τακτικό Συνέδριο του κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» το διήμερο 25-26 Φεβρουαρίου.

Μετά από τη σχετική ψηφοφορία, νέος πρόεδρος του κόμματος εξελέγη ο κ. Πάρις Κουρτζίδης, λαμβάνοντας 3.064 ψήφους από τα 3.108 μέλη (ποσοστό 98,5%) που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και ήταν οικονομικά ενήμερα.

Οι δε 1.000 σύνεδροι έδωσαν με συντριπτική πλειοψηφία την έγκρισή τους για το νέο καταστατικό (903 ΝΑΙ), καθώς και για το νέο έμβλημα του κόμματος (891 ΝΑΙ).

Το λόγο πήραν περισσότεροι από 50 σύνεδροι, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί – μετά από ψηφοφορία που είναι σε εξέλιξη – η νέα σύνθεση της Πολιτικής Γραμματείας.

Να σημειωθεί πως την υβριδική διεξαγωγή του Συνεδρίου, λόγω των περιοριστικών μέτρων, αλλά και των έκτακτων συνθηκών, ανέλαβε ειδική διαδικτυακή εταιρεία, η οποία έχει τεράστια εμπειρία, καθώς διεξάγει επίσημα συνέδρια για ιδιωτικές εταιρείες, κρατικούς και μη κερδοσκοπικούς φορείς.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news