Ενοχοποιεί τους πάντες το γραφείο τύπου της Περιφέρειας

by newsroom
0 comment

Δεν τολμά κανείς να βγει να μιλήσει ή να εκφράσει αντίθετη άποψη. Το γραφείο τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε πλήρη παραλήρημα ενοχοποιεί με φωτογραφικό υλικό και δίχως την έγκριση τους πρόσωπα με κείμενα κατάπτυστα.

Το ίδιο ακριβώς έκανε πριν λίγο καιρό και με την εφημερίδα Πρώτη Έκδοση. Χρησιμοποιούσε το λογότυπό της και με κατάπτυστους τίτλους προσπαθούσε να γελοιοποιήσει το μέσο.

Το περίεργο είναι ότι τον τελευταίο καιρό ο βασικός της πρωταγωνιστής είναι ο ιδιοκτήτης του SKYRODOS.GR Αντώνης Μαρτίνης. Όποιος βγει στον ραδιοφωνικό αέρα στα επόμενα λεπτά βρίσκεται με υποτιμητικά κείμενα στην σελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Και όχι μόνο ο συνεντευξιαζόμενος αλλά 5-6 πρόσωπα την φορά τα οποία προσπαθεί να γελοιοποιήσει στο αναγνωστικό κοινό.

Να θυμίσουμε ότι

Η αρμόδια υπεύθυνη του γραφείου τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου πριν λίγο καιρό άσκησε μήνυση για χρήση φωτογραφικού υλικού στην εφημερίδα Πρώτη Έκδοση της Ρόδου. Αυτό για το οποίο μας μήνυσε το πράττει εκείνη.

Βασικός στόχος της είναι η σιωπή και αυτό που θέλει να πετύχει είναι να μην υπάρχει αντίθετη άποψη.

Ακόμα Δημοκρατία έχουμε κυρία Ρένα. Δημοκρατία και στην Δημοκρατία είτε μας αρέσει είτε όχι ο κάθε ένας έχει την δυνατότητα στην ελευθεροτυπία και στην ελεύθερη άποψη.

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news