Επιστολή προς τον δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνιο Καμπουράκη

by newsroom
0 comment

Γράφει ο
Κωνσταντίνος Σαρής

Αξιότιμε δήμαρχε,

Γνωρίζετε ότι η παραλία από το Ενυδρείο μέχρι και το ΕΛΛΗ είναι μία από τις καλύτερες παραλίες όχι μόνο της Ελλάδος αλλά και από πολλές άλλων κρατών. Επομένως η οποιαδήποτε παρέμβαση θα πρέπει να αποσκοπεί στην καλυτέρευση και όχι στην χειροτέρευση της υπάρχουσας κατάστασης.

Συγκεκριμένα, έχετε φυτέψει στην παραλία δύο κατασκευάσματα τα οποία δεν συνδέονται με τον περιβάλλοντα χώρο. Τα κατασκευάσματα αυτά εξυπηρετούν τις φυσικές ανάγκες των λουομένων και παράλληλα χρησιμοποιούνται και ως αποδυτήρια. Είναι όμως νοητό μέσα στα αποδυτήρια να υπάρχουν και οι ντουζιέρες; Ας παραδεχθούμε προς το παρόν ότι μπορούν να συνυπάρχουν και ντουζιέρες.

Γιατί να είναι μέσα στον χώρο αυτό και να μην είναι εξωτερικά όπως ήταν μέχρι τον περασμένο χρόνο; Δεν καταλαβαίνω γιατί ένας λουόμενος ο οποίος θέλει να κάνει μόνο ντουζ, να είναι υποχρεωμένος να μπει μέσα στο κατασκεύασμα αυτό; Μπερδέψατε δύο διαφορετικά πράγματα, τα αποδυτήρια με τα ντούζ.

Δεν γνωρίζω αν στις επόμενες εκλογές θα υπάρξει άλλος υποψήφιος δήμαρχος, εάν υπάρχει θα σας κάνει καλό, διότι θα ξεκουραστείτε από την κόπωση και τα ξενύχτια.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news