Επίθεση ΜΕΡΑ 25 στον Τριανταφύλλα της κτηματικής

by newsroom
0 comment

Η Κτηματική υπηρεσία να ανακαλέσει άμεσα το προτιμησιακό δικαίωμα στην περιοχή της ψαροπούλας.

Μετά τις αντιδράσεις για τις παράνομες κατασκευές στην περιοχή της Ψαροπούλας ενημερωθήκαμε μέσω του τύπου ότι η κτηματική υπηρεσία προχώρησε στην έκδοση πρωτόκολλου κατεδάφισης σε πέντε αυθαίρετες κατασκευές στην περιοχή της Ψαροπούλας.

Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι κακώς δόθηκε το προτιμησιακό δικαίωμα στις εν λόγω επιχειρήσεις διότι ο αιγιαλός δεν είναι στην ευθεία των καταστημάτων και υπάρχει μεγάλη υψομετρική διαφορά κάτι που σημαίνει ότι ήταν φυσικό αν δοθεί η άδεια για να εκμεταλλευτούν το παρεχόμενο προτιμησιακό δικαίωμα θα έπρεπε να προβούν στην κατασκευή αυθαιρέτων κτισμάτων.

Πιθανόν να μην περίμεναν την έντονη αντίδραση από την πλευρά του κόμματος μας, και στη συνέχεια μεγάλη μερίδα πολιτών.

Με την έκδοση των πρωτοκόλλων κατεδάφισης από τη μία πλευρά η κτηματική υπηρεσία θεωρεί ότι είναι καλυμμένη σε τυχόν νομικές κινήσεις και από την άλλη δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ασκήσουν κάθε ένδικο μέσο που αυτό θα αναστείλει για μεγάλο διάστημα την κατεδάφιση των αυθαιρέτων κατασκευών. Να ενημερώσουμε την κτηματική υπηρεσία και τον διευθυντή της κύριο Τριανταφύλλα ότι δεν είναι καλυμμένος από την στιγμή που αποδέχεται ότι έχουν καταστρατηγήσει το προτιμησιακό δικαίωμα και προέβησαν σε αυθαίρετες κατασκευές αυτό που πρέπει να πράξει σήμερα είναι να ανακαλέσει το προτιμησιακό δικαίωμα και στις πέντε επιχειρήσεις.

Να τον ενημερώσουμε ότι ως το μοναδικό πράσινο κόμμα Θα προβούμε στις απαραίτητες κινήσεις ώστε να εφαρμοστεί η νομοθεσία και να προστατέψουμε τον αιγιαλό.

Αθανάσιος Μπαράκας

Μέλος πολιτικής γραμματείας του ΜεΡΑ25

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news