ΕΠΟ: Νέος πρόεδρος ο Παναγιώτης Δημητρίου

by newsroom
0 comment

Σύμφωνα με πληροφορίες που βγαίνουν από το περιβάλλον του Ζαγοράκη οι λόγοι που τον φέρνουν εκτός ΕΠΟ είναι αρκετοί. Τα όσα συμβαίνουν εντός της Ομοσπονδίας, τα όσα γίνονται στην Εθνική Ελλάδας αλλά φυσικά και πιο σημαντικό το -6 του Άρη, για το οποίο για να εκφράσει την αντίθεσή του έκανε και προσωπική δήλωση.

Το πρωί της Τετάρτης ο Ζαγοράκης πήγε στην ΕΠΟ και μετά από λίγο αποχώρησε για μια συνάντηση, όπως είπε στους συνεργάτες του. Η συνάντηση που είχε κανονίσει ήταν με τον Γεραπετρίτη στο Μαξίμου. Το μεσημέρι επέστρεψε στην ΕΠΟ, τους ανακοίνωσε ότι αποχωρεί, τους ευχαρίστησε, τους χαιρέτησε και έφυγε για Θεσσαλονίκη.

Η επόμενη μέρα φέρνει αλλαγή στην προεδρία της Ομοσπονδίας, με την προεδρία να αναλαμβάνει ο νυν αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου.

Ο Δημητρίου στην προεδρία θα μείνει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και σύμφωνα με το καταστατικό, εκλογές για νέο πρόεδρο γίνονται στην πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση. Αυτή είναι προγραμματισμένη για τον Ιούνιο του 2022.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news