Εργαζόμενος του Νίκου Γερονικόλα έδειξε ανθρωπιά σε συμπολίτη του.

by newsroom
0 comment

Εργάζομαι στον όμιλο ξενοδοχείων του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Νίκου Γερονικόλα ανέφερε στην Πρώτη Έκδοση της Ρόδου. Εργάζομαι σε ένα περιβάλλον φιλικό, νιώθεις σαν να είναι οικογένεια σου. Είχα ολοκληρώσει την βάρδια μου και επέστρεφα σπίτι. Έβρεχε πάρα πολύ. Είδα έναν άνθρωπό μέσα στην βροχή να ΄χει γίνει μούσκεμα. Δεν σταματούσε κανείς να τον πάρει. Ήταν ηλικιωμένος. Δεν το σκέφτηκα καθόλου, σταμάτησα δίπλα του και του είπα μπες μέσα που πας με τέτοιο καιρό. Έμεινα με το μηχανάκι ανέφερε αλλά κανένας συμπολίτης μου δεν σταμάτησε να με πάρει και έτσι αναγκάστηκα να περπατήσω. Φίλε του απάντησα και εγώ δεν είμαι από εδώ. Από την Αλβανία είμαι και εργάζομαι στο Ολύμπικ Παλλάς. Βιοπαλαιστής είμαι.

Συμπέρασμα

Την ώρα που ο άλλος ο ξενοδόχος, πιστολιάζει τους εργαζόμενους του και τους αφήνει απλήρωτους ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Γερονικόλας προφανώς και διδάσκει ήθος στο προσωπικό του. Κλείνουμε την βαριά γερμανική πόρτα του αυτοκινήτου μας ή κ του σπιτιού μας και δεν μας νοιάζει τίποτα. Έλα μωρέ τον ηλικιωμένο τώρα θα βάλουν οι Ροδίτες στα πανάκριβα αυτοκίνητα τους; Ο άνθρωπος, η ανθρωπιά και η συμπόνια δεν έχουν εθνικότητα και χρώμα.

οι Έλληνες νησιώτες χάσαμε τον ανθρωπισμό. Δεν σταματάμε να πάρουμε στο αυτοκίνητο έναν ταλαίπωρο.Άραγε πόσο σύνηθες είναι; Αλλά ευτυχώς ο Αλβανός όπως τονίζεται διδάσκει ανθρωπισμό.

Μπράβο στον Άνθρωπό αυτό. Μπράβο στο Νίκο τον Γερονικόλα που τον έχει στις επιχειρήσεις του.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news