Εσεις τον ψηφίσατε χάρη στα κουπόνια και στα πενηντάρικά έχετε ευθύνη.

by newsroom
0 comment

Τελικά Δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο τι είναι; έχετε αναρωτηθεί ποτέ;  Εγώ θεωρούσα και έτσι τουλάχιστόν μεγάλωσα ότι Δημοκρατία είναι να λές ελεύθερα την γνώμη σου, να λές ελεύθερα την άποψη σου.

Στα 40 μου έμαθα ότι δεν πρέπει να μιλάς, δεν πρέπει να γράφεις για τα κακώς κείμενα, πρέπει να τα βάζεις στο χαλί. Τότε μόνο δεν ενοχλείς. Δημοκρατία είναι η Σιωπή. Σιωπή για αυτά που είναι λάθος. Σιωπή γιατί το λάθος κάποιοι το βλέπουνε σωστό.

Δημοκρατία είναι να τους χαιδεύεις τα αυτιά και να λές ναι αφεντικό και όταν κοιτάς στον ουρανό πρέπει το περιστέρι να το λες γαίδαρο και έπειτα να αναφωνείς με χαρά ναι ο γαίδαρος πετάει.Ο γαίδαρός δεν πέταξε ποτέ αυτή είναι η αληθινή πραγματικότητα.

Δημοκρατία είναι να εργάζεσαι στο γραφείο τύπου της Περιφέρειας και να παίρνεις παχυλούς μισθούς, όταν έξω κάποιοι ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό ή εκλιπαρούν να μιλήσω στον Ιζέτ Σιέχ για λίγες τσάντες τρόφιμα. Όλοι ξέρουν ότι άν δεν είσαι στο παρεάκι μπορείς να μιλάς, να λές την γνώμη σου, να εκφράζεις την άποψη σου για το σωστό αλλά και για το λάθος.Ολοι όμως ανήκουν πλέον στον πρώτο πολίτη του νησιού και το λάθος το βλέπουνε σωστό και εκεί είναι που τρελένεσαι.

Το έιχε πεί ένα πρωινό ο Θανάσης Μπαράκας δεν υπάρχει μεσο και δημοσιογράφος στο νησί που δεν εργάζεται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Όταν λοιπόν δεν αντέχεις να σε κρίνουν, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, και σε ενδιαφέρει μόνο η καλή κριτική κάτι δεν πάει καλά.

Στην κακή κριτική ασκείς μυνήσεις και αγωγές γιατι μόνο έτσι μπορείς να απαντήσεις στα κακώς κείμενα.

Είμαι και θα είμαι δίπλα στον Τώνη Μαρτίνη, δίπλα στην λογική, στην αλήθεια και τις σωστές τεκμηριωμένες αποκαλύψεις που σίγουρα ενοχλούν, που σίγουρα πονάνε.

Αλήτες δεν είναι αυτοί που δεν σου χαίδευούν τα αυτιά, αυτοί που δεν σου λένε yes boss δεν είναι αλήτες. Δεν μπορείς να θεωρείς ότι πλασσάρουν ένα νέο είδος Δημοκρατίας όσοι δεν αγοράστηκαν και δεν σε προσκυνάνε κάθε μέρα γράφωντας σου ύμνους.

Δεν μπορείς να κλεινεις τα αυτιά σου στα κακώς κείμενα και να βλέπεις μόνο τα καλά. Αυτό δεν είναι δημοκρατία είναι Μοναρχία. Κάποιοι πολέμησαν στα βουνά για να μπορώ εγώ και ο κάθε εγώ σήμερα να λέω και να εκφράζω την άποψή μου.ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

Και ειλικρινά νιώθω αηδία για αυτή την νέα Δημοκρατία του. Δεν μπορεί όλοι να είμαστε αλήτες και εκείνος ο θεός αυτό δεν γίνετε.

Ο ίδιος έγραψε:

Η αηδία για το μίσος που διακινείται στο διαδίκτυο, ως στοιχείο πλέον του νέου τύπου “δημοκρατίας” που μεθοδικά κτίζει η πάσης φύσεως αλητεία.

Και σας το εμπλουτίζω.

Καλύτερα αλήτης παρά να σας χαίδευω τα αυτιά και να σας προσκυνώ.

Καληνύχτα

 

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news