Ετοιμάζουν τον Μανδρακό σε μία ήδη αποτυχημένη παραδοχή ήττας

by newsroom
0 comment

Το δημοσιογραφικό μέσο της στήριξης (sic), σε κάθε αντιπολιτευόμενο είτε της Δημοτικής αρχής, είτε της Περιφερειακής αρχής, μας ενημερώνει με πρωτοσέλιδο πως ο Μανώλης Γλυνός δεν θα είναι ξανά υποψήφιος και πως προαλείφεται για υποψήφιος στο Δήμο ο Βαγγέλης Μανδρακός και στην Περιφέρεια ο Φώτης Χατζηδιάκος. Τόσο σημαντικά νέα, που συμπληρώνονται από φθαρμένα υλικά, νάρκισσσους και συνταξιούχους της Αυτοδιοίκησης.

Η πολιτική και το ποδόσφαιρο δεν έχουν σχέση, εκτός ίσως από την περίπτωση του πάγκου, δηλαδή των εφεδρειών όταν η ομάδα καταρρέει. Και είναι φανερό ότι η ομάδα που αντιπολιτεύεται είτε στην Περιφέρεια, είτε στον Δήμο έχει καταρρεύσει και μάλιστα με θόρυβο. Ειναι αυτός ο θόρυβος που ακόμη ακούγεται στην τοπική κοινωνία από την ήττα που υπέστησαν ο Μανώλης Γλυνός και ο Φώτης Χατζηδιάκος. Η ομάδα στήριξης όμως δεν λέει να το συνειδητοποιήσει και ετοιμάζει το άλλο πουλέν της οικογένειας. Τον Βαγγέλη Μανδρακό, που έχει παρελθόν στην Αυτοδιοίκηση αλλά δεν έχει κανένα μέλλον. Η πρόσφατη μάλιστα παρέμβαση του αναφορικά με το προξενείο περισσότερο θύμισε αναγκαστικό ρόλο εκπροσώπου τύπου της οικογένειας, παρά πολιτικό λόγο ουσίας, που σαφώς στερείται ο γιατρός.

Οι πολίτες της Ρόδου προφανώς και δεν ενδιαφέρονται για τις επιδιώξεις επιχειρηματικών συμφερόντων, ούτε βέβαια για πρόσωπα που έχουν κριθεί και βρέθηκαν ολίγιστοι. Η κοινωνία αντιλαμβάνεται το ρόλο της Αυτοδιοίκησης όπως πραγματικά είναι. Έναν ρόλο προσφοράς και δυναμικής για να πάει το νησί μπροστά. Κουράστηκε με τη στασιμότητα και τις συνεχείς δικαιολογίες για όσα δεν έγιναν, ενώ μπορούσαν να έχουν γίνει. Βλέπει σήμερα στην Περιφέρεια και στο Δήμο να γίνονται πολλά και σημαντικά. Είναι αυτά τα σημαντικά που προσφέρουν μόνο κρύο ιδρώτα στους αντιπολιτευόμενους του Γιώργου Χατζημάρκου και του Αντώνη Καμπουράκη.

ΥΓ. Είναι αλήθεια πως διαβάζοντας το πρωτοσέλιδο περιμέναμε κάτι έστω και λίγο ενδιαφέρον. Διαβάσαμε απλώς μία ομολογία ήττας…

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news