Έτσι στήθηκαν οι ψεύτικες κριτικές για το Πανόραμα στην Παλιά Πόλη

by newsroom
0 comment

Η δημοσίευση που κάναμε και αποκαλύψαμε τις στημένες κριτικές επιτηδείων για το Πανόραμα στις Παλιά πόλη του επιχειρηματία Παναγιώτη Τάραλη φαίνεται να ανοίγει έναν νέο κύκλο αποκαλύψεων που ίσως να χρειαστεί την παρέμβαση του εισαγγελέα για να βγει στο φως όλη η πλεκτάνη η οποία και έχει στηθεί εις βάρος του επιχειρηματία και τις ίδιας της επιχείρησης.

Η Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου δέχεται σήμερα πολλές καταγγελίες για το πώς δρούσε όλο αυτό το ”κύκλωμα” της παραπληροφόρησης των πελατών της επιχείρησης και η δημόσια διαπόμπευση της σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Σίγουρα ευθύνη έχει η πλατφόρμα tripadvisor η οποία σίγουρα δεν έχει διασφαλίσει την εγκυρότητα των κριτικών αυτών.

Εμείς μάθαμε από πελάτες, που διασφαλίσαμε την επίσκεψη τους πέρσι το καλοκαίρι στην επιχείρηση, προσκομίζοντας μας την απόδειξη και φωτογραφικό υλικό ότι είχαν βρεθεί εκεί ότι περίεργα πράγματα συμβαίνουν κατά την έξοδο τους.

Κατεβαίνοντας δηλαδή τα σκαλιά για να φύγουν, μία κυρία η οποία δεν εργαζότανε στην επιχείρηση τους πλησίαζε και τους ρώταγε αν περάσανε καλά, αν το φαγητό ήταν χάλια, αν το κατάστημα ήτανε βρώμικο και αν έκανε υπερχρέωση των αγαθών που πουλούσε.

Μάλιστα τους δασκάλευε να μπουν στην πλατφόρμα tripadvisor και να κάνουνε αρνητική κριτική.

Για ποιο λοιπόν λόγο μία άγνωστη που δεν εργάζεται στην επιχείρηση πλησιάζει τους πελάτες κατά την έξοδο τους και κάνει ερωτήσεις;

Εμείς γνωρίζουμε τα στοιχεία της κυρίας αυτής και εδώ θεωρούμε ότι η παρέμβαση του εισαγγελέα της Ρόδου είναι απαραίτητη.

Πρόκειται για στοχευμένη επίθεση στον επιχειρηματία με βασικό σκοπό να του προκαλέσει ηθελημένη ζημία.

Ποιοι την καλύπτουν πολιτικά;

H συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news