Εξαρθρώθηκε η σπείρα που έκλεβε τα καλώδια οδοφωτισμού από την Ε/O Ρόδου Λίνδου

by newsroom
0 comment

Εξαρθρώθηκε πλήρως από την Ελληνική Αστυνομία η σπείρα που τους τελευταίους μήνες είχε ξηλώσει από την Εθνική Οδό Ρόδου – Λίνδου καλώδια οδοφωτισμού μήκους 7 χλμ.

έχουν συλληφθεί 6 συνολικά άτομα. Οι 5 είναι ημεδαποί νεαροί από χωριό της ανατολικής πλευράς του νησιού, οι οποίοι είναι οι δράστες των κλοπών, ενώ ο 6ος συλληφθείς είναι ιδιοκτήτης μάντρας, στον οποίο η σπείρα πουλούσε τα κλοπιμαία.

Στην κατοχή των πέντε νεαρών βρέθηκε εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν για την αποξήλωση των καλωδίων, καθώς και τα 500 μέτρα καλωδίων που ξήλωσαν προσφάτως και που προφανώς δεν είχαν προλάβει ακόμη να το πουλήσουν.

Τα ευρήματα αυτά  της Αστυνομίας δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για τη δράση της σπείρας και την ταυτοποίηση των δραστών.

 

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος πριν λίγο δήλωσε στα social media τα εξής:

“Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για την εξάρθρωση της σπείρας των κλοπών των καλωδιώσεων οδοφωτισμού της Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου.

Η ενημέρωση που λάβαμε από την ΕΛΑΣ για την σύλληψη έξι προσώπων, μεταξύ αυτών και του αγοραστή των κλαπέντων υλικών, ήταν η απάντηση που η κοινωνία μας στο σύνολο της ζητούσε από έναν οργανισμό που εμπιστεύεται. Η εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας, μας αφορά όλους”.

Πηροφορίες realvoice99.5

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news