Φ. Καραμπελα: Κύριε Καμπουράκη διατηρώ την αξιοπρέπεια μου παραιτούμαι

by newsroom
0 comment

«κ. Δήμαρχε,
Πέρασαν 21 μήνες από τον ορισμό μου από εσάς ως άμισθη συμβούλου σας, σε θέματα προαγωγής σχέσεων του Δήμου Ρόδου με τις επαγγελματικές ενώσεις και τους φορείς ανάπτυξης του εμπορίου, του τουρισμού, της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, των επαγγελμάτων, του τομέα παροχής υπηρεσιών και των εξαγωγών.

Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ στο ρόλο που μάλλον τυπικά μου δώσατε, καθώς από την ημέρα που μου αναθέσατε αυτή την αρμοδιότητα ,παρά τις συνεχείς προσπάθειες που έχω κάνει να κλείσω μια συνάντηση μαζί σας για να συζητήσουμε και να μου εξηγήσετε την γραμμή σας και τι ακριβώς ζητάτε από εμένα και να σας καταθέσω τις σκέψεις μου, εξακολουθείτε επιδεικτικά να επικαλείστε έλλειψη χρόνου.

Νιώθω οργή, θλίψη και απογοήτευση με την εικόνα που αντικρίζω καθημερινά ως πολίτης αυτού του νησιού και νιώθοντας αδύναμη να προσφέρω στον τόπο μου , σας δηλώνω ότι δεν επιθυμώ πλέον να συμμετέχω σε μία Δημοτική αρχή που στήριξα και ήλπιζα ότι θα κάνει την διαφορά, προσφέροντας στο Ροδιακό λαό μια πόλη αντάξια του.

Επειδή θεωρώ ότι η αξιοπρέπεια πρέπει να είναι φάρος και οδηγός στις αποφάσεις κάθε πολίτη, σας υποβάλλω και τυπικά την παραίτησή μου, καθαρά για λόγους αξιοπρέπειας. Αυτή την αξιοπρέπεια που θα διατηρήσω, για να συνεχίσω να περπατώ στους δρόμους αυτής της πόλης, αυτού του νησιού, με ψηλά το κεφάλι.

Έχουμε ένα πανέμορφο νησί και οφείλουμε όλοι να το σεβόμαστε, δείξτε επιτέλους τον σεβασμό που αξίζει, τόσο στο νησί όσο και στους κατοίκους του.

Με τιμή
Φωτεινή Καράμπελα».

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news