Φούμαρα οι δηλώσεις Σαντορινιού για το εθνικό θέατρο

by newsroom
0 comment

Μπορεί στην πολιτική να συνυπάρχει κάποιες φορές και το στοιχείο της υπερβολής, όμως ο Σαντορινιός σήμερα το τερμάτισε. Με δελτίο τύπου ψεύδεται ασύστολα αναφορικά με την χρηματοδότηση του Εθνικού Θεάτρου. Ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει χρηματοδότηση για την ανακατασκευή του.

Δυστυχώς για τον ίδιο, συνεχίζει στο δρόμο που χάραξαν όσοι επί πολλά χρόνια τώρα άφησαν να ρημάξει το Εθνικό Θέατρο και δεν μπορούν να αντιληφθούν πως δεν είναι όλοι ίδιοι. Δεν είναι ούτε ο Χατζημάρκος, ούτε ο Καμπουράκης στην ίδια πλευρά, της απραξίας και της εγκατάλειψης των πάντων. Δεν είναι στην πλευρά αυτών που μόνο δικαιολογίες για όσα δεν έκαναν μας παρουσιάζουν.

Η ανακατασκευή του Εθνικού Θεάτρου έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Υπουργείο Πολιτισμού μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης. Είτε αυτό αρέσει στον κ. Σαντορινιό είτε όχι, αυτή είναι η μοναδική αλήθεια. Όλα τα υπόλοιπα είναι φούμαρα.

Επιτέλους οφείλουν κάποιοι λίγοι εναπομείναντες εραστές του τίποτε να σοβαρευτούν και να αντιληφθούν ότι η Ρόδος πηγαίνει μπροστά και ψηλά, γιατί οι σημερινοί Ηγέτες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν ασκούν μικροπολιτική με φούμαρα. Αντιθέτως είναι στην πλευρά της δημιουργίας και του έργου. Χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις συντονισμένες που ακουμπούν τους πολίτες και το νησί μας.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news