Για αυτό έχασε την θέση του Γενικού Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ο Νικηφόρος Παπανικόλας

by newsroom
0 comment

Αρχικά να πούμε ότι ο Νικηφόρος Παπανικόλας είναι ένας εξαιρετικός νέος, με ήθος και αξιοπρέπεια. Δίκαια ο κόσμος τον τίμησε με την ψήφο του στην εκλογική διαδικασία.Είναι υπέροχος άνθρωπος, καταξιωμένος επιστήμονας και πάνω απ’ όλα ηθικό στοιχείο της κοινωνίας μας. Σίγουρα μπορεί να προσφέρει στο ΠΑΣΟΚ και στην πολιτική. Εμείς τον θεωρούμε ικανότατο.

Η πολιτική όμως είναι άλλο πράγμα αγαπητέ Νικηφόρε. Θέλει ήθος, αλήθεια και να κοιτάς τον κόσμο κατάματα.Και εσύ τα έχεις όλα αυτά.

Ήσουν το απόλυτο φαβορί αλλά  ηθελημένα; άθελα σου; έπαιξες με λάθος τακτικές και άρχισε να γυρίζει μπούμερανκ.

Άφηνες καταστάσεις να εξελίσσονται και δεν τις τελείωνες.

Συμπεριφορές προσβλητικές και καθόλου δημοκρατικές. Τακτικές που εμείς εδώ στην Πρώτη Έκδοση τις είχαμε επισημάνει και που δυστυχώς τις είχε αντιληφθεί ο κόσμος και ενώ΄τονίζαμε τις συμπεριφορές αυτές η δυσαρέσκεια στους κύκλους του ΠΑΣΟΚ μεγάλωνε μέρα με την μέρα.

Οι καθόλου ορθόδοξες τακτικές του μεγάλου Αντώνη Μαρτίνη ήταν ο κύριος λόγος που πλήρωσε το τίμημα ο Νικηφόρος Παπανικόλας.

Ο τρόπος που αντιμετωπίζονταν ο κάθε υποψήφιος από τον μεγάλο ραδιοφωνικό παραγωγό ήταν πλέον εμφανής.

Ειρωνεία, εξευτελισμός στον ραδιοφωνικό αέρα και διαφόρου τύπου πλεκτάνες στους υπόλοιπους υποψηφίους κόστισαν την θέση του γενικού γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στο Νικηφόρο Παπανικόλα.

Και όπως λέει ο λαός δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι.Δυστυχώς όπου ο Μαρτίνης βάζει το χέρι του αλλά και τις ανορθόδοξες τακτικές του αυτά συμβαίνουν.

Βέβαια η λάσπη, το show και οι ύβρεις που θα ξεκινήσουν από Δευτέρα θα εκθέσει ακόμα περισσότερο τον κ. Παπανικόλα, κάτι που ο ίδιος δεν θα πρέπει να αφήσει να εξελιχθεί αλλά άμεσα να σταματήσει.

Γιατί τελικά ένας δημοσιογράφος που έπρεπε να είναι αντικειμενικός, ισότιμος με όλους τους υποψηφίους ψηφίζει και είναι οπαδός κατά δήλωση του με την Νέα Δημοκρατία  κόπτεται για το πρόσωπο που θα είναι Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ; Γιατί αυτός ο εξευτελισμός στους υποψήφιους; Κάτι δεν πάει καλά ή κάτι άλλο κρύβετε;

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news