Για αυτό πρέπει να παρέμβει η εισαγγελέας για να κάνει επιτέλους σωστά την δουλειά της η αστυνομία.

by newsroom
0 comment

 

Μόνο αν παρέμβει η εισαγγελέας της Ρόδου θα λυθούν τα προβλήματα με τα τροχαία στο νησί. Τροχαία τα οποία συμβαίνουν κάθε μέρα. Άλλα με αιτία και άλλα ως αιτία το κινητό τηλέφωνο κατά την διάρκεια της οδήγησης. Τροχαία που έχουν να κάνουν με την έλλειψη της αστυνόμευσης αφού η παρουσία της αστυνομίας δεν είναι υπαρκτή στους δρόμους.

Η εισαγγελέας επιβάλλεται πλέον να παρέμβει για να προστατεύσει  το ύψιστο αγαθό της ανθρώπινης ζωής,τη σωματική ακεραιότητα. Η εισαγγελέας θα πρέπει , να φροντίσει να αποκατασταθεί η οδική ασφάλεια στους δρόμους της Ρόδου που χρήζει λήψης μέτρων οδικής ασφαλείας και να διευκρινίσει γιατί υπάρχει τόσο έντονα η απουσία της αστυνόμευσης σε όλο το νησί.

Δεν γίνεται να θρηνούμε κάθε τρεις και λίγο ανθρώπινες ψυχές διαμελισμένες στην άσφαλτο και οικογένειες ντυμένες στα μαύρα να κλαίνε πάνω στα άψυχα μάρμαρα ενός τάφου σε κάποιο νεκροταφείο.

Κινδυνεύουν οι ντόπιοι, κινδυνεύουν όμως και οι τουρίστες οι ξένοι εκείνοι ταξιδιώτες που φτάνουν στο νησί μας  για λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς και δεν ξέρουν αν θα επιστρέψουν όρθιοι στην πατρίδα τους οι ξαπλωμένοι μέσα σε ένα άψυχο κουτί.

Είναι επιβεβλημένη η παρουσία της αστυνομίας, αυτό πρέπει αν το καταλάβουν αυτή που την απαρτίζουν και την διοικούν.

Πρέπει να παρέμβει η εισαγγελέας και να εξετάσει πολύ σοβαρά γιατί λείπει η αστυνόμευση από τους δρόμους. ίσως ήρθε η ώρα να πάνε σπίτια τους αυτοί που ίσως δεν κάνουν καλά την δουλειά για την οποία πληρώνονται; Φταίει η Κυβέρνηση που δεν παρέχει το απαραίτητο προσωπικό για να βγει επιτέλους από τον πρωταθλητισμό των τροχαίων η Ρόδος;

Πρέπει να παρέμβει η εισαγγελέας γιατί στα θύματα των τροχαίων περιλαμβάνεται και σημαντικός αριθμός πεζών στην προσπάθειά τους να διασχίσουν κάθετα το οδόστρωμα προκειμένου να φτάσουν στο έναντι πεζοδρόμιο,καταλήγουν στα νεκροταφεία.

Ο τόσο μεγάλος αριθμός των τροχαίων ατυχημάτων σε χρονικό διάστημα δύο περίπου μόνον,  καταδεικνύει την ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων, προκειμένου να αποκατασταθεί η απρόσκοπτη και ασφαλής κυκλοφορία όλων των χρηστών των δρόμων – οχημάτων και πεζών.

Γιατί η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη και γεμίσαμε μαυροφορεμένους γονείς – συγγενείς να κλαίνε πάνω από παγωμένα μάρμαρα, παιδιά, θείους,γονείς, συζύγους. Για αυτό πρέπει να παρέμβει η εισαγγελέας για να κάνει επιτέλους σωστά την δουλειά της η αστυνομία.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news