Γιάννης Καμπούρης: Στην ΔΕΥΑΡ Τριγυρνούν σαν ύαινες να φάνε από το πεθαμένο πτώμα. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη

by newsroom
0 comment

Δεν θα αφήσω τις Κασσάνδρες να παίζουν παιχνιδάκια εις βάρος του Ροδίτη και τις Ροδίτισσας, το μαχαίρι θα μπει βαθειά στο κόκαλο αναφέρει στην Πρώτη Έκδοση της Ρόδου ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Γιάννης Καμπούρης.

Τα βολεμένα τους παιχνίδια θα πάρουν τέλος και οι όποιες ανακοινώσεις τους δεν με αγγίζουν. Η εντολή του Δημάρχου κ. Αντώνη Καμπουράκη είναι μία, η εξυγίανση της εταιρείας.  Δεν φοβόμαστε να τα βάλουμε με ένα βολεμένο σύστημα και έχουμε την δύναμη και την τόλμη να σπάσουμε τα αυγά. Θα το κάνουμε με όποιο κόστος.

Οι κραυγές απελπισίας τους και τα ουρλιαχτά του φόβου τους δεν τα ακούμε. Τα προσπερνάμε με γνώμονα το καλό των πολιτών της Ρόδου. Δεν είναι δυνατόν να προσφέρουμε στην κοινωνία τέτοιο νερό. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό.

Οι κραυγές και τα ουρλιαχτά της απελπισίας είναι αυτών που είναι υπέρ των γεωτρήσεων. Εγώ δεν είμαι υπέρ των γεωτρήσεων και σίγουρα τους πείραξε πάρα πολύ. Θέλω να αλλάξω τις ψηφιακές εφαρμογές, η πρόταση μου δεν είχε περάσει σε πρώτη φάση και ήθελα να το πάρουμε μέσω επιτροπής συμπληρώνει ο Γιάννης Καμπούρης.

Συστήθηκε μία επιτροπή κατόπιν ψηφοφορίας του ΔΣ η οποία αποφάσισε έξι υπέρ και ένας κατά της δικής μου πρότασης της νέας εφαρμογής

Τι είναι αυτή η νέα εφαρμογή;

Με αυτή την νέα εφαρμογή θα έχουμε τον απόλυτο έλεγχο του βιολογικού, των μετρήσεων του βιολογικού, των αντλιοστασίων και θα φτιάξουμε ένα επιχειρησιακό κέντρο στο ισόγειο της ΔΕΥΑΡ που θα αποτυπώνεται εκεί η γενικότερη λειτουργία της επιτέλους.

Είναι δυνατόν να υπάρχει διαρροή και να το ξέρει πρώτος ο πολίτης και όχι η ΔΕΥΑΡ; το θεωρώ ανεπίτρεπτο αυτό.

Δεν θα γίνω η αιτία που κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να εμποδίσουν την αναβάθμιση της ΔΕΥΑΡ. Ανθρώπους που ο κόσμος τους κατέταξε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας να επιπλέουν στην ειδησεογραφία.

Δεν με ενδιαφέρουν οι λόγοι αλλά ούτε και οι αιτίες που το κάνουν. Τριγυρνούν σαν ύαινες να φάνε από το πεθαμένο πτώμα. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη, δεν θα τους επιτρέψουμε να γίνει η ΔΕΥΑΡ πτώμα που θα το κατασπαράξουν.

Να τους γίνει κατανοητό

Με ενδιαφέρει να πάρει μπρος η ΔΕΥΑΡ και οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΡ να έχουν ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον. Για να συμβεί αυτό σας ανέφερα πριν πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Εγώ δεν φοβάμαι να μιλήσω, και δεν θα κρύψω ότι η ΔΕΥΑΡ τόσα χρόνια δεν πήγαινε καλά και είχε το μονοπώλιο του υπέρτατου αγαθού του νερού.

Οι βολεμένες φωνές αντιδρούν στην εξυγίανση της ΔΕΥΑΡ, προσπαθούν να μας εμποδίσουν να φτιάξουμε τα χαλασμένα. Τους ενημερώνω ότι  δεν θα τους περάσει και τους το υπογράφω αυτό.

η Εξυγίανση της ΔΕΥΑΡ  θα γίνει, δεν γίνετε σε ένα χρόνο και δύο. Σίγουρα δεν έχω το ραβδάκι του Χάρι Πότερ. Έχουμε βάλει όμως στόχους κύριε Ρόγκα που αν τους επιτύχουμε τα υπόλοιπα θα έχουν ευκολότερα.

Ποιοι είναι όμως οι τέσσερις αυτοί στόχοι;

1. Προγραμματική με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο αλλά και τον Δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη  και θα την υπογράψουμε εντός των ημερών. Έχει περάσει από το ΔΣ.

2. Η Χαρτογράφηση των δικτύων μας και των διαρροών που ανέφερα πριν

3. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της ΔΕΥΑΡ.

Να έχουμε ψηφιακά τον απόλυτο έλεγχο του βιολογικού, των δεξαμενών, των δικτύων σε ένα επιχειρησιακό κέντρο στην ΔΕΥΑΡ. Να ξέρουμε που βρίσκονται τα αυτοκίνητα μας ανά πάσα ώρα και στιγμή μέσω gps. Τρία βασικά αλλά τόσο απλά θέματα.

4. Θέλω να φτιάξουμε άλλες δύο διευθύνσεις. Να γίνει ο βιολογικός διεύθυνση γιατί είναι ένα από τα ποιο βασικότερα και επικίνδυνα κομμάτια της ΔΕΥΑΡ και η ακίνητη περιουσία και η λειτουργία της ΔΕΥΑΡ να γίνει νέα διεύθυνση.

Ο Γιάννης Καμπούρης έχει αρχίσει να χαλάει το γλυκό των συστημικών και καλά βολεμένων ουρλιαχτών μέσα στην ΔΕΥΑΡ. Το απόστημα σπάει. Θα φτάσω μέχρι το τέλος, μέχρι να μην μπορούν να σταθούν και να αναπνέουν.

Τους ενημερώνω ότι ο Δήμαρχος έδωσε μία μόνο εντολή κάθαρση μέχρι το τέλος.

Ο Καμπουράκης μου είπε να σπάσω όσα αυγά χρειάζεται για να σωθεί η ΔΕΥΑΡ. Έχω την απόλυτη στήριξη του να κάνω αυτό που πρέπει για να εξυγιανθεί η ΔΕΥΑΡ.

Σήμερα η ΔΕΥΑΡ δεν γνωρίζει πόσο κοστίζει η άντληση του νερού μέχρι να φτάσει πριν τον καταναλωτή.Και εμείς τιμολογούμε. Μα πώς τιμολογούμε αν δεν ξέρουμε πόσο μας στοιχίζει. Τιμολογούμε 0,50 σε όλο το νησί. 1,20 στην Ρόδο και στην Ιαλυσό και χαμηλότερα στους υπόλοιπους. Πώς τιμολογούμε όταν δεν ξέρουμε τι μας στοιχίζει;

Θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι ένας τίτλος ο ψηφιακός μετασχηματισμός. Μας δίνει πολλές δυνατότητες, μας δίνει πολλές μετρήσεις, μας δίνει ένα μπούσουλα στην δουλειά μας, για το πώς πρέπει να προχωρήσουμε και τι να κάνουμε. Δεν είμαι εγώ ο ειδικότερος των ειδικών είναι καιρός η ΔΕΥΑΡ να αλλάξει σελίδα αλλιώς δεν επιβιώνει.

Θέλουν να δουν λουκέτο; μία εταιρεία δεν μπορεί να επιβιώσει με το να τιμολογούμε στην Ρόδο και την Ιαλυσό και όλο το υπόλοιπο νησί να μην πληρώνει το νερό.

Οι πρόεδροι των τοπικών έχουν ενημερωθεί, δεν μπορεί να λαμβάνουν ανταλλακτικά στην πλάτη της Ρόδου και της Ιαλυσού. Η ΔΕΥΑΡ είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα.Η Ύδρευση και άρδευση πρέπει να πληρωθούν καταλήγει ο Γιάννης Καμπούρης.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news