Γιώργη τι ψήφισες εσύ και οι συνεργάτες σου στις βουλευτικές εκλογές; Σύριζα και Νέα Δημοκρατία;

by newsroom
0 comment

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, με οικονομική και υγειονομική κρίση, πολέμους, ανατιμήσεις και πληθωρισμό, έχουμε και το φίλο μας τον Γιώργο Νικητιάδη να μας θυμάται κάθε που ζυγώνουν οι εκλογές…

Αναλόγως την περίσταση, πότε ενδιαφέρεται για δήμαρχος, πότε για περιφερειάρχης και πότε για βουλευτής και ευρωβουλευτής. Καρέκλα να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι… Παίρνει τηλέφωνα από εδώ κι από εκεί, κάνει συναντήσεις, προσπαθεί να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο, αλλά τελικά στο τέλος τρώει τα μούτρα του.
Που ήσουν Γιώργη το 2015 στις βουλευτικές εκλογές όταν το έσκασες σαν λαγός από το ΠΑΣΟΚ; Ο μόνος που ρίσκαρε τότε το όνομα και τη φήμη του ήταν ο αείμνηστος Δημήτριος Κρεμαστινός που βγήκε βουλευτής 6 η ώρα τα χαράματα.

Όταν στα πέτρινα χρόνια του ΠΑΣΟΚ, δήμαρχοι, νομάρχες και κάθε ένας που ανδρώθηκε πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ, αρνούνταν και απαρνούνταν το χρίσμα και τη στήριξη στο κόμμα, αυτοί οι 7 με μπροστάρη τον Δημήτριο Κρεμαστινό σήκωσαν το ΠΑΣΟΚ στις πλάτες τους και αγωνίστηκαν για το κόμμα:

Δημήτριος Κρεμαστινός
Βάιος Καλοπήτας
Θεοδόσης Μπακαρής
Νικόλαος Κανταρζής
Κατίνα Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή
Δήμητρα Αντωνίου
Ιωάννης Χαροκόπος

Τώρα όλοι εσείς που μαλώνετε για το ποιος θα κερδίσει θέση στο ψηφοδέλτιο, ας αναλογιστείτε ότι κανείς δεν βοήθησε αυτούς τους 7. Αλλά με τη νίκη του Ανδρουλάκη όλοι γίνατε ξανά όψιμοι σοσιαλιστές.

Ο κόσμος Γιώργη δεν τρώει πια κουτόχορτο, θέλει αλλαγή και ανανέωση. Νέους ανθρώπους, επιστήμονες, της πιάτσας, με κοινωνικές αναφορές. Δεν μπορεί να ευαισθητοποιείσαι μόνο όταν σε συμφέρει. Από εσάς και τη δυσωδία σας, χορτάσαμε.

ΥΓ: Τιμάμε τον αείμνηστο Δημήτριο Κρεμαστινό, τον Βάιο Καλοπήτα και τους υπόλοιπους που ενώ ήξεραν ότι είναι χαμένοι από χέρι δεν παρέδωσαν τα όπλα, συνέχιζαν να αγωνίζονται.
ΥΓ2: Το ψηφοδέλτιο πρέπει να αποτελείται από τέσσερις Ροδίτες που μένουν και δουλεύουν εδώ, έναν από Κάρπαθο, έναν από Κω και έναν από Κάλυμνο. Και φυσικά να είναι ανανεωμένο.
ΥΓ3: Μπορείς Γιώργη να μου πεις τι ψήφισες εσύ και οι συνεργάτες σου στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές; Αληθεύουν οι φήμες για Σύριζα και Νέα Δημοκρατία;

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news