Γης Μαδιάμ – Απάνω στην τριανταφυλλιά

by newsroom
0 comment

Γράφει ο Σάββας Πεταλάς

Ο οικουμενικός Ελληνικός πολυπολιτισμός και ο βρυξελιωτικος βλαχοεπαρχιωτισμός.
Η Ελληνική Μουσική παράδοση όπως και ο πολιτισμός είναι διαχρονικός και η επιτομή του παντρέματος Ανατολής και Δύσης , Βαλκανικής χερσονήσου και νησιών Αιγαίου και Μεσογείου. Ο εκσυγχρονισμός της παράδοσης και η αγάπη όπως και η υπερηφάνεια για την παράδοση είναι μια από τις αναγκαίες συνθήκες για την αναγέννηση του Ελληνισμού.
Η μετανεωτερικότητα και ο πολυπολιτισμός που προωθούν οι αναγκέφαλες εγχώριες πολιτικές ελίτ μέσω της παράνομης μετανάστευσης δεν είναι εκμοντερνισμός ούτε φιλανθρωπία , ούτε ανθρωπισμός αλλά ισλαμικός πολιτιστικός και εργασιακός μεσαίωνας μέσω της πίεσης για χαμηλά ημερομίσθια από τους παράνομους μετανάστες . Αν θέλουμε πολυπολιτισμό θα έπρεπε να ερωτηθεί ο Ελληνικός λαός και όχι να το αποφασίζει ο εκάστοτε Τσίπρας η Μητσοτάκης που έτυχε να κυβερνά.

Επίσης ο πολυπολιτισμός επιτυγχάνεται αν είχαμε καθολικούς άντρες και γυναίκες έγχρωμους από Κούβα, ινδουιστές, ποντιόφωνους μουσουλμάνους της Τουρκίας, Αιγύπτιους κόπτες, Ινδιάνους και λευκούς της λατινικής Αμερικής. Πολυπολιτισμός δεν γίνεται με 95% άνδρες , άγαμους Σουνίτες από μουσουλμανικές χώρες συμμάχους της Τουρκίας όπως Πακιστάν και Αφγανιστάν με το μισογυνισμο και την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων φτωχών αγοριών ως πολιτισμικό δικαίωμα των ανδρών.
Ας πάει η ΠτΔ κ Σακελλαροπούλου, ο κ Μητσοτάκης, ο κ Τσίπρας, ο κ Βαρουφάκης και ο κ Ανδρουλάκης σε κανένα φεστιβάλ μουσικής παράδοσης νέων στη βόρεια Ελλάδα να ξεστραβωθούν ότι πολυπολιτισμό ήδη διαθέτουμε. Πχ στη Μουσικη. Την ποντιακή, την κριτική, τα νησιώτικα, τα επτανησιακά , τα ηπειρωτικά, τα μακεδονίτικα, τα θρακιώτικα, τα αρβανίτικα, τα βλάχικα, του κάμπου, τα Σαρακατσάνικα, τα κυπριακά.
Όλα αυτά όχι μόνο με άλλους σκοπούς, μελωδίες και θεματολογία αλλά ακόμα και μουσικά όργανα και γλωσσικά ιδιώματα . Αν όμως είσαι απλά αναμεταδότης των θεωριών που βολεύουν τις ελίτ της Γερμανίας και επίσης έχεις έμφυτη απαξία για οτιδήποτε ελληνικό γιατί είσαι απαίδευτος και μεγαλομένος με βρυξελιωτικο βλαχοεπαρχιοτισμό δεν γνωρίζεις ότι ο οικουμενικός Ελληνισμός υπήρξε η επιτομή της πολυπολιτισμικότητας.
Παλαιότερα και πριν ο Ελληνισμός συρικνωθεί είχαμε και επιπλέον επιρροές από τις ελληνικές παροικίες σε Αίγυπτο , Μικρά Ασία, Ρωσία, Μολδοβλαχία κτλ Αν λοιπόν η Ελληνική ελίτ έχει πολυπολιτισμική κάψα να ξεστραβωθεί να μελετήσει την πολιτισμική και πολιτιστική παράδοση του Ελληνισμού και δεν χρειαζόμαστε ούτε θέλουμε πακιστανική αναβάθμιση. Αν επιμένουν δε οι πολιτικοί μας , ότι η αφγανοπακιστανικη εισβολή συνιστά πολυπολιτισμό ας τους πάρουν σπίτια τους.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news