Γκολ από την σέντρα έβαλε η Παυλάκη στον Μαρτίνη

by newsroom
0 comment

Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε. Ο Μαρτίνης διαφήμιζε με μεγάλα γράμματα κατά την  διάρκεια του Σαββατοκύριακου αποκαλύψεις σήμερα το πρωί σχετικά με την παραίτηση του Γρηγόρη Ρουμάνη.

Συγκεκριμένα, έγραφε όλα την Δευτέρα στον sky. Η Δευτέρα ήρθε, τον διοικητή δεν βλέπαμε να βγαίνει να μιλάει στον κ. Μαρτίνη.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο διοικητής του νοσοκομείου Ρόδου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realvoice 99,5  και στην Ρένα Παυλάκη.

Η Ρένα σούταρε από την σέντρα και κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Μαρτίνης βέβαια το φυσάει και δεν κρυώνει. Ξευτίλα ακόμα μία φορά.

Τι είπε ο  Γρηγόρης Ρουμάνης στην Ρένα Παυλάκη;

Για προσωπικούς του λόγους υπέβαλε την παραίτηση του στον υπουργό υγείας ο Γρηγόρης Ρουμάνης διοικητής του νοσοκομείου Ρόδου μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του real voice 99,5 και στην Ρένα Παυλάκη.Όπως ο διοικητής ανέφερε:

Σαφέστατα υπήρχαν λόγοι που αφορούν το νοσοκομείο. Αυτό όμως που είδα και διάβασα δεν έχει προηγούμενο. Μέσα μαζικής ενημέρωσης με flash προανήγγειλαν αποκαλύψεις που τελικά δεν τις είδαμε πότε.

Ζητήματα πετρελαίου, ζητήματα ιματισμού δεν υπάρχουν στο νοσοκομείο. Αυτά έχουν λυθεί ανεφερε ο κ. Ρουμάνης

Η παραίτηση μου είναι ένα σύνολο γεγονότων που τέθηκε στον υπουργό. Το πρόβλημα με το πετρελαίο ήταν γραφειοκρατικό και μόνο. Ανοιχτό άφησε ο κ. Ρουμάνης το ενδεχόμενο να παραμείνει διοικητής στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Πηγή πληροφοριών: REALVOICE 99,5

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news