Γνωστός δημοσιογράφος στο νησί της Ρόδου εκβιάζει επιχειρηματία για να πάρει διαφήμιση

by newsroom
0 comment

Μία σοβαρή καταγγελία έφτασε στην Πρώτη Έκδοση της Ρόδου, πολύ γνωστός επιχειρηματίας στο νησί έχει βρει τον μπελά του τον τελευταίο καιρό με γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος τον καλεί συνεχώς και τον ίδιο αλλά και τους συνεργάτες του και ζητάει επίμονα διαφήμιση.

Είμαστε μία εταιρεία που ήρθαμε τα τελευταία τρία χρόνια να επενδύσουμε στο νησί.

Ξέρετε κύριε Ρόγκα τα δικά μας τα μαγαζιά στο νησί της Ρόδου δεν χρειάζονται την παρέμβαση του γνωστού δημοσιογράφου για να γεμίσουν κόσμο.

Ο κόσμος μας αγαπάει και μας προτιμάει χρόνια τώρα για την ποιότητα και τις υπηρεσίες μας.

Έχουμε μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στην Ρόδο. Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε αυτού του τύπου τον εκβιασμό. Ξέρετε όταν ένα κατάστημα σε ένα νησί είναι κάθε μέρα στην δημοσιότητα από τον συγκεκριμένο νομίζετε ότι δεν έχει αντίκτυπο στα υπόλοιπα καταστήματα μας σε όλη την Ελλάδα;

Αυτό που ζούμε εμείς τον τελευταίο καιρό έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Τα όσα αναφέρει ο γνωστός και μη εξαιρετέος δημοσιογράφος στο νησί της Ρόδου για τα μαγαζιά μας δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η Δυσφήμιση μόνο που έχουμε υποστεί φτάνει.

Στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο αρνηθήκαμε πολύ ευγενικά. Του εξηγήσαμε ότι δεν έχουμε λόγο να δώσουμε διαφήμιση διότι πολύ απλά δεν την χρειαζόμαστε.Δεν περιμένουμε να δει κάποιος το λογότυπο μας για να έρθει στα καταστήματα μας.

Εκείνος άρχισε να γίνεται φορτικός, με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να μας εκβιάζει.

Αναγκαστήκαμε για να μπορέσουμε να προστατευθούμε να τον ηχογραφήσουμε. Απειλές ωμές και όχι μόνο υπάρχουν μέσα σε αυτό.Θα δείτε τι θα σας κάνω. Κάθε μέρα θα είστε στην σέντρα.

Είμαστε σε σκέψη να το δημοσιοποιήσουμε αν συνεχίσει. Κάθε του επικοινωνία μαζί μας καταγράφετε.

Κάθε μέρα ενοχλεί υπαλλήλους και στελέχη της διοικητικής ομάδας της εταιρείας μας. Φτάσαμε στο Αμήν με τον συγκεκριμένο και δεν πάει άλλο καταλήγει ο γνωστός επιχειρηματίας.

Αν συνεχίσει να μας τηλεφωνεί, να βρίζει, να απειλεί και την επόμενη μέρα να μας αναφέρει στο μέσο του θα βγούμε δημόσια θα αναφέρουμε την επιχείρηση και θα δώσουμε το υλικό που έχουμε καταγράψει στην δημοσιότητα και στον εισαγγελέα. Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβει ότι το όχι είναι όχι.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news