Γύρισαν gay porno στην Ακρόπολη με τίτλο ξεπαρθενών

by newsroom
0 comment

Τον γύρο των social media κάνουν εδώ και λίγες ώρες σκηνές από μία gay ταινία  η οποία δείχνει, μεταξύ άλλων, δύο άνδρες να συνευρίσκονται ερωτικά πάνω στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Πρόκειται για μια queer ταινία μικρού μήκους με τον τίτλο «Ξεπαρθενών» η οποία έχει προκαλέσει αντιδράσεις δεδομένου ότι καταπατά κάθε οφειλόμενο σεβασμό απέναντι σε έναν ιερό αρχαιολογικό χώρο γι’ αυτό και το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού προανήγγειλε, πριν από λίγο,  προκαταρκτική εξέταση.

Οι δημιουργοί της ταινίας πάντως, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά, ισχυρίζονται πως έχει πολιτικό και ιδεολογικό περιεχόμενο: «Η ταινία μικρού μήκους ¨Ξεπαρθενών¨ είναι ένα έργο τέχνης που αποτελεί και πολιτική δράση» αναφέρουν χαρακτηριστικά για να αναπτύξουν αμέσως μετά την πλοκή η οποία έχει ως εξής:

Η επίμαχη ερωτική σκηνή μεταξύ των δύο ανδρών, που διαρκεί κάποια δευτερόλεπτα, πιθανότατα έχει γυριστεί με μικρή συσκευή προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή από τους αρχαιοφύλακες καθώς, όπως είναι γνωστό, απαγορεύονται τα γυρίσματα στους αρχαιολογικούς χώρους αν δεν έχει δοθεί άδεια από το αρμόδιο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο. Στον ίδιο σκοπό, προφανώς, εξυπηρετεί και ο ανθρώπινος κλοιός που έχει σχηματίσει η υποτιθέμενη παρέα του ζευγαριού γύρω του την ώρα της ερωτικής συνεύρευσης καλύπτοντας το οπτικό πεδίο. Σε άλλες σκηνές ωστόσο έχουν καταγραφεί να κινούνται επισκέπτες εντός τους αρχαιολογικού χώρου ενώ μέλη της παρέας ανεμίζουν τη σημαία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news