Η απάντηση μου στον Μηνά Λυριστή. Με πονηριές δεν γίνετε δουλειά Μηνά

by newsroom
0 comment

Ο Μηνάς Λυριστής προφανώς και έχει δεχτεί εντολές μετά την Πολιτική συντριβή την οποία υπέστη από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, να κάνει επίθεση σε μέσα μαζικής ενημέρωσης γιατί δεν προβλήθηκε η θέση του αλλά μοναχά η θέση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου.

Να του θυμίσω τα εξής.

Τις πολιτικές του θέσεις στα μέσα που εγώ ο ίδιος εκπροσωπώ τις έχω φιλοξενήσει πολλάκις. Πάντα του έδινα βήμα και ποτέ δεν έκανα  επιλογές.

Για την αποκατάσταση της Αλήθειας.

Φιλοξενήθηκε τόσο η θέση του κ. Χατζημάρκου όσο και η θέση του αρχηγού της Παράταξης του κ. Μανώλη Γλυνού.

Ο Μηνάς Λυριστής στην ανακοίνωση την οποία έστειλε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης γράφει

  1. Δημοσιεύονται στον τύπο μονάχα οι θέσεις του Περιφερειάρχη, οι οποίες είναι άκρως προσβλητικές, ενώ δεν δίνεται στη δημοσιότητα ο αντίλογος (εν προκειμένω οι θέσεις μου), με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια στρεβλή άποψη για το τί τελικά διημείφθη. 

Να του θυμίσω ότι ενώ ήταν σε εξέλιξη το Περιφερειακό  Συμβούλιο επικοινώνησε μαζί μου και του ζήτησα επειδή δεν παρακολούθησα την τοποθέτηση του λόγω επαγγελματικού κολλήματος να μου την στείλει για να δημοσιευθεί.

Δεν το έπραξε, αντίθετα τον άκουσα σε ραδιοφωνική τοποθέτηση του να προσπαθεί να δικαιολογήσει την πολιτική του συντριβή και να λέει άλλα ντι άλλων από αυτά που έχουν συμβεί.

Είναι εντεταλμένος του συγκεκριμένου ραδιοφωνικού παραγωγού και ανταποκριτής του;

Επειδή τον Μηνά Λυριστή θεωρώ ότι τον διακατέχει η μόρφωση, η παιδεία αλλά και η πολιτική διαφάνεια είμαι απολυτά βέβαιος ότι θα διορθώσει την σημερινή του δήλωση.

Η στοχοποιήση των μέσων που εκπροσωπώ δεν είναι δυνατόν να την επιτρέψω και την αφήσω να γίνει βορρά στα νύχια κανενός.

Αν θεωρεί ότι τον αδίκησε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος στην τοποθέτηση του εύχομαι να μην τον επιβεβαιώσει στα λεγόμενα του.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news