Η ΔΕΣ ΡΟΔΑ γίνεται περισσότερο φιλική στους συμπολίτες μας ΑμεΑ.

by newsroom
0 comment

Ηχητική πληροφόρηση για την ενημέρωση του δρομολογίου καθώς και του σημείου που βρίσκεται το λεωφορείο.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής του Δημάρχου Αντώνη Β. Καμπουράκη και του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΣ ΡΟΔΑ είναι, η παροχή υπηρεσιών πληροφόρησης – μεταφοράς σε ΑμεΑ.

Καταγράψαμε όλα τα στοιχεία που αφορούν στην μετακίνηση των ΑμεΑ στην Ρόδο, έχοντας ως σκοπό: «…να καθιερωθεί στη συνείδηση των ανθρώπων πως η προσβασιμότητα είναι δικαίωμα όλων και όχι μόνο των λίγων, με σκοπό την αναβάθμιση της ζωής πολλών συμπολιτών μας με αναπηρία.

Βασιστήκαμε στην καταγραφή τόσο του τουρισμού όσο και της αναπηρίας καθώς και των μορφών και δραστηριοτήτων μετακίνησης που σχετίζονται άμεσα με τις ανάγκες των ΑμεΑ.

Στη συνέχεια, η καταγραφή συμπληρώθηκε με την αναφορά στην παροχή υπηρεσιών πληροφόρησης μέσα στα λεωφορεία της ΔΕΣ ΡΟΔΑ, οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες των ΑμεΑ σε υποδομές.

Οι πληροφορίες που αφορούν στην ενημέρωση για την πρόσβαση στην δημοτική συγκοινωνία των ΑμεΑ, ολοκληρώνει ένα μέρος μόνο των δράσεων μας προς την κατεύθυνση αυτή.

Έχουμε ως βασικό στόχο οι συγκοινωνίες ης Ρόδου να γίνουν περισσότερο φιλικές στους συμπολίτες μας με ιδιαίτερες δεξιότητες, να αυξήσουν τις δυνατότητες πρόσβασής και ενημέρωσης όλων ανεξαιρέτως των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού μας.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news