Η Επίθεση Μαργέλλου στην ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ και στον Τώνη Μαρτίνη

by newsroom
0 comment

Λίγες ημέρες πρίν ο Σταμάτης Μαργέλλος ανέβασε ένα κείμενο στο οποίο αναμέσα σε άλλους στόλισε και τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ. O Mαργέλλος δεν χάνει ευκαιρία να ασκεί κριτική κάθε φορά που μπορεί στον Τώνη Μαρτίνη. Φροντίζει να μεταφέρει ο ίδιος την εμπάθεια και την άπάθεια των φίλων του σε γραπτό λόγο.

Το κείμενο που ανέρτησε ο Μαργέλλος στην προσωπική του σελίδα στο facebook

Υπάρχουν φαντάσματα; Και ποιοι τα βλέπουν; Σε κάθε αποτυχία μας πρέπει να φταίνε τα φαντάσματα; Ενώ σε κάθε επιτυχία τα μπράβο τα παίρνουμε εμείς; Θα συμφωνήσω ότι πρόσφερες πολλά. Εάν δεν ήσουν εσύ η ομάδα μπορεί να ήταν τοπικό. Σέβομαι όλους τους παράγοντες σε όλα τα σωματεία που χάνουν την ώρα τους και τα λεφτά τους, άσχετα αν διαφωνούμε στη φιλοσοφία λειτουργίας της ομάδας. Θεωρώ σημαντικό ο πρόεδρος της ομάδας να έχει καθαρό πρόσωπο στην κοινωνία…
Αυτό το ΡΕΖΙΛΙ που γίνεται αυτή τη στιγμή σε όλη την Ελλάδα, όλα τα αθλητικά σάιτ και εφημερίδες να ασχολούνται αρνητικά με την ομάδα της Ρόδου και τον πρόεδρο της, με βρίσκει θυμωμένο και δεν με αντιπροσωπεύει. Το φταίξιμο όλο είναι δικό σου. Όπως σου λέμε μπράβο για τα καλά, σου λέμε και τα στραβά. Η Ελλάδα όλη ωρύεται. Διάβασε τι σου γράφουνε.
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε πως διαβιβάζει αντίγραφα δικαιολογητικών στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, για τα αδικήματα της ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και απόπειρας υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και για τη διερεύνηση της παράτυπης βεβαίωσης του γνήσιου υπογραφής που φέρεται να τέθηκε από άλλο πρόσωπο!
Ούτε ο Χατζημάρκος σου φταίει, ούτε ο Διακοφώτης, ούτε ο Αυγενάκης. Μόνος σου έσκαψες το λάκο της ομάδας. Και να γνωρίζεις, που το γνωρίζεις, τα υποτιθέμενα φαντάσματα προσπαθούν να βρουν λύση αν και δύσκολα.
Τον Μπάμπη τον Κόκκινο τι τον πήρες μαζί σου; Για να σου φάει το φαΐ; Ή για τίποτα άλλο; Ή μήπως έχει εμπειρία σε αυτά τα θέματα;
Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news