Η φοιτήτρια που κατήγγειλε τον Μιλάτο για βιασμό επιχείρησε ν΄αυτοκτονήσει

by newsroom
0 comment

Σύμφωνα με όσα είπε στη Daily Mail o δικηγόρος της 21χρονης, η νεαρή κοπέλα μετά τον βιασμό που κατήγγειλε, έφτασε στο σημείο να επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Όπως περιέγραψε ο Ιωάννης Κοκκινογένης, η 21χρονη μαζί με τις φίλες της είχαν πάει σε γνωστό κλαμπ της Ρόδου όταν ο πρώην παίχτης του “Big Brother” Στίβ Μιλάτος με το πρόσχημα να μιλήσουν, παρέσυρε την κοπέλα σε ένα σκοτεινό στενό όπου και καταγγέλλεται ότι τη βίασε.

  • «Η πελάτης μου είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο βιασμός έγινε τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου και η καταγγελία έγινε το βράδυ της 25ης Μαΐου. Μετά την επίθεση η 21χρονη έτρεξε στους φίλους της οι οποίοι την πήγαν στο δωμάτιό τους όπου, όπως τους είπε, ήθελε να κάνει μπάνιο γιατί ένιωθε βρώμικη. Στη συνέχεια, όμως, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας τους καρπούς της. Την έσωσε μια φίλη της που μπήκε στο μπάνιο την κατάλληλη στιγμή» πρόσθεσε ο δικηγόρος της νεαρής Βρετανίδας.

 

 

Η 21χρονη, σύμφωνα με τον κ. Κοκκινογένη, σπουδάζει αγγλική φιλολογία σε γνωστό πανεπιστήμιο της βόρειας Αγγλίας αλλά έχει καταγωγή από το Λονδίνο όπου ζει η οικογένειά της. «Η πελάτης μου ήταν σε διακοπές στη Ρόδο από τις 22 Μαΐου για να γιορτάσει το τέλος της εξεταστικής στο πανεπιστήμιο της.

 

Το βράδυ της επίθεσης είχε πιει 2-3 ποτά. Είναι παιδί μιας ευκατάστατης οικογένειας και δεν έχει καμία χρηματική απαίτηση από τον κατηγορούμενο» πρόσθεσε ο δικηγόρος της Βρετανίδας και κατέληξε: «Το μόνο που ζητάει για τον κατηγορούμενο είναι να τιμωρηθεί για το έγκλημα του βιασμού»

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news