Η Κουλούμπρη λέει ψέμματα και τα ψέμματα αυτά τα χορηγεί.Η Σιωπή έφερε την κατακραυγή

by newsroom
0 comment

Του Νάσου Ρόγκα

Επανήλθε μετά τα ασύστολα ψέμματα της η Δημοσιογράφος της Περιφέρειας κ. Δέσποινα Κουλούμπρη. Μετά την ανακοίνωση της ιδίας ότι δεν εργάστηκε ποτέ στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και έπειτα την αποκάλυψη του Αντώνη Μαρτίνη με έγγραφό η Δέσποινα κρύφτηκε.

Όπως το ποντίκι κρύβεται όταν εμφανιστεί η γάτα.  Πάμε λοιπόν να δούμε πόσο έγκυρα είναι τα κείμενα που γράφουν άλλοι και απλά τα αναρτεί στο χορηγούμενο της site η Δέσποινα.Γιατί αν αφήσει το Rodostoday δίχως χορηγούμενα άρθρα θα το διαβάζει αυτή και οι φίλοι της στην Περιφέρεια. Δέκα νοματαίοι όχι παραπάνω.

Σαν δημοσιογράφος όπως η ίδια δηλώνει που δεν είναι, Δασκάλα αγγλικών είναι στο επάγγελμα θα έπρεπε να γνωρίζει ότι ο δημοσιογράφος έχει σκοπό να γράφει την αλήθεια, να κρίνει την εξουσία και όχι να παίρνει το παραμύθι της κοκκινοσκουφίτσας και να προσπαθεί να αποδείξει ότι ο λύκος δεν ήταν κακός αλλά καλός.

Η Κουλούμπρη λέει δημόσια ψέμματα στους όποιους αναγνώστες της και τα ψέμματα αυτά τα χορηγεί κιόλας.  Αν ο Χατζημάρκος στο περιφερειακό συμβούλιο είχε καταδικάσει εξ αρχής την επίθεση της Προόδου με τις Γκιλοτίνες και τις Κρεμάλες με φόντο το δημαρχιακό μέγαρο όλοι θα έλεγαν Μπράβο στον Χατζημάρκο.

Αφού η ίδια παρακολουθούσε το περιφερειακό συμβούλιο δεν κατάλαβε ότι την πρόταση Γερονικόλα την Υιοθέτησε αρχηγός παράταξης και την πρότεινε στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο;

Ακούσαμε ποτέ τον κ. Χατζημάρκο να κάνει το όποιο σχόλιο, την όποια ανακοίνωση για το Αυθαίρετο στην Γλύστρα; Ποτέ.

Δεν έχει ευαισθησία ο κ. Χατζημάρκος όταν βλέπει 5 συμπολίτες του, πέντε πιθανώς ψηφοφόρους του να είναι κρεμασμένοι με φόντο το μέγαρο του Δημαρχείου;

H σιωπή Δέσποινα δε είναι πάντοτε χρυσός είναι και ενοχή. Όταν τρως και κάνεις τα γενέθλιά σου σε χώρο που έχει βουίξει ο τόπος ότι είναι ο ιδιοκτήτης της Γλύστρας αλλά και ο φερόμενος ιδιοκτήτης της Προόδου τότε δημιουργείται μείζον πολιτικό ζήτημα.

Το πρώτο χορηγούμενο ψέμμα της Κουλούμπρη.

Ο πρώτος και προφανής στόχος τους, ήταν να υποβαθμίσουν  τη συζήτηση ενός κρίσιμου θέματος όπως ο ΦΠΑ, αφού οι ίδιοι εκπροσωπούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο το κόμμα που κατήργησε τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ.

Και η μη χορηγούμενη αλήθεια

Ο πρώτος και προφανής στόχος τους Δέσποινα ήταν να πάρει θέση ο πρώτος πολίτης του νησιού και να καταδικάσει τους ηθικούς αυτουργούς αλλά και να δικαιώσει την κατακραυγή του κόσμου.

Δεύτερο χορηγούμενο ψέμα της Κουλούμπρη

Προφανώς και είναι όλοι αντίθετοι με τέτοιου είδους πρακτικές, από όπου κι αν εκπορεύονται και σε όποιους κι αν απευθύνονται.  

Και η μη χορηγούμενη αλήθεια

Τις επόμενες ημέρες θα αποδείξουμε ποια η σχέση πολλών με το φερόμενο αρθρογράφο της κρεμάλας. Αποδείξεις, όχι ψέμματα Αποδείξεις.

Αν στην θέση των κρεμασμένων ήσουν εσύ, ο Χατζημάρκος, η Παυλάκη, Ο Μπάρδός κλπ θα βγάζατε την μία χορηγούμενη ανακοίνωση μετά την Άλλη. Τώρα επειδή στην θέση του Κρεμασμένου ήταν άλλοι σιγά μην ασχοληθούμε κιόλας.

Άλλο η παιδική χαρά και άλλο η πολιτική ανυπαρξία. Πόντους θα έδινε στο Χατζημάρκο η δικαίωση των κρεμασμένων όμως η σιωπή έφερε την κατακραυγή.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news