Η μεγάλη απάτη μέσου στην Ρόδο που αφορά τις μετρήσεις των sites

by newsroom
0 comment

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας με αυτό που είδαμε και μάλιστα πρωτοσέλιδο σε τοπικό site ενημέρωσης. Πρέπει να βρίσκονται σε μεγάλη απόγνωση τα παιδιά της παρά δημοσιογραφίας. Πρέπει να έχουν πιάσει πλέον τον πάτο για να εμφανίζουν τέτοια στατιστικά στον τομέα της ενημέρωσης. Η πράξη τους αυτή δείχνει ότι προφανώς τα πράγματα για αυτούς είναι πλέον πάρα πολύ δύσκολα.

Το θέμα είναι όμως ότι η κίνηση τους αυτή να δείχνουν πρώτοι ενώ δεν είναι δημιουργεί ερωτήματα. Οι εντυπώσεις που μπορεί να αφήνουν σε αυτούς που δεν ξέρουν είναι σίγουρα πρόβλημα.

Το cnn μπροστά τους δεν είναι τίποτα. Το bloomberg επίσης.

Το similarweb, για να μετρήσει σωστά πρέπει να του δώσεις πρόσβαση στα google analytics ή να συμβληθείς μαζί του οικονομικά.
Πριν το δημοσιεύσετε δεν το ξέρατε; τα google analytics, είναι η μόνη πλατφόρμα που χρησιμοποιούν οι διαφημιστικές, η μόνη αξιόπιστη που μετρά την επισκεψιμότητα των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Έπαιξαν το παιχνίδι των εντυπώσεων, του ψέματος, της απάτης της παραπληροφόρησης.
Χρησιμοποίησαν μια δεύτερη πλατφόρμα μέτρησης επισκεψιμότητας η οποία για να σε μετρήσει πρέπει να τις δώσεις πρόσβαση σε αυτό που αναφέραμε παραπάνω τα google analytics.
Χρησιμοποίησαν μια δεύτερη πλατφόρμα μέτρησης επισκεψιμότητας την οποία πρέπει να πληρώσουν για να τους δώσει τα σωστά αποτελέσματα.
Δεν χρησιμοποίησαν google analytics για ένα λόγο τους δείχνουν μάλλον πολύ χαμηλά.
Δεν ντρέπεστε λίγο;

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news