Η μόνη συναρπαστική διαδρομή θα είναι στο σούπερ μάρκετ. Με πορτοφόλι γεμάτο ρεπό και data

by newsroom
0 comment

Toυ Νάσου Ρόγκα

Το θέμα είναι να αλλάξουν μυαλό οι πολιτικοί.Όχι να αλλάξει η Ελλάδα!!!
Αλλάξτε εσείς… Και η Ελλάδα θα τα πάει περίφημα! Με η χωρίς εσάς…
Το κακό είναι ότι κάθε φορά έχουμε τα ίδια. Η Ελλάδα αλλάζει, η Ελλάδα προχωράει μα η Ελλάδα μένει στάσιμη και οι πολιτικοί στα ίδια χάλια μαύρα.

Η Ελλάδα δεν πάει μπροστά όταν βλέπεις τον  Άδωνη Γεωργιάδη να παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια στους υπολογιστές δείχνωντας την απαξίωση στους Έλληνές πολίτες. Είναι προσβολή, είναι σαν να τους κοροίδευεις κατάμουτρα.  Και δεν σε ψήφισαν για αυτό.

Εχετε συναίσθηση κι επίγνωση του τι έχετε κάνει,το πόσο ζημιά έχετε κάνει; Από τη συνεχιζόμενη ανύπαρκτη αντιμετώπιση της πανδημίας,μέχρι τους εκβιασμούς για εμβολιασμούς, μέχρι την ανείπωτη οικολογική καταστροφή που συντελέστηκε με μηδενικούς ανέμους.
Βγαίνετε και βγάζετε μεγάλους και κενούς περιεχομένου λόγους και διαγγέλματα,ενώ επαφή με την πραγματικότητα δεν έχετε καμία κι είναι προφανές σε κάθε κουβέντα,σε κάθε πράξη.

Αμα βλέπεις καινούργια διαδρομή, ακουλουθησε τη, και φύγε όπως είσαι!! Τετοιο γιουχαρισμα και μπινελίκι που τρως όπου πηγαινεις, ειλικρινά δεν το εχω ξανα δει σε αλλο πρωθυπουργό…

Το ίδιο συνέβη σε καφέ με τον Κώστα Χατζηδάκη δεν ήξερε από που να κρυφτει.

Ο διάβολος στο τέλος, τρώει τα παιδιά του

Η μόνη συναρπαστική διαδρομή θα είναι στο σούπερ μάρκετ. Με πορτοφόλι γεμάτο ρεπό και data, πρέπει να έχω μαζί μου: πράσινο πιστοποιητικό, μάσκα, γάντια, αντισηπτικό, λίστα προϊόντων για μένα και λίστα για έναν ανεμβολίαστο. Επίσης, σκαμπό για την αναμονή στην ουρά.
Και μια ζωή να σωθεί έχει σημασία. Εκκενώστε. Απεγκλωβιστείτε.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news