Η Νάνσυ Τρυποσκούφη Προϊσταμένη Πολιτισμού του ΔΟΠΑΡ

by newsroom
0 comment

Η κα Νάνσυ Τρυποσκούφη, επί σειρά ετών Διευθύντρια του Κέντρου Συγγραφέων και Λογοτεχνών Ρόδου, αναλαμβάνει Διευθύντρια στο Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΡ όπου μαζί με τον Διευθυντή του, κ. Θόδωρα Θεοδώρου, όπως είπε, είναι δύο άμεσοι συνεργάτες του με τους οποίους οι σχέσεις που έχουν αποκτήσει αλλά κυρίως οι συνεργασίες του έδειξαν ότι είναι οι πιο αποτελεσματικοί και αυτοί που μπορούν να κατανοήσουν ποιος είναι ο ρόλος του ΔΟΠΑΡ στην κοινωνία, ότι δηλαδή έχει να κάνει με το τι προσφέρουν στον κόσμο του νησιού.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, λοιπόν, πολύ σύντομα θα αξιολογήσουν ποιες είναι οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και κυρίως το καλοκαίρι ώστε να μπορεί ο κόσμος από τώρα να κάνει τον προγραμματισμό του καθώς πολύς κόσμος συνδυάζει τις διακοπές του εδώ ανάλογα με τις εκδηλώσεις. Μάλιστα, σε περίπου ένα μήνα από τώρα θα έχουν δρομολογήσει το πρόγραμμα για τους επόμενους έξι με επτά μήνες και θα το ανακοινώσουν.

Από την πλευρά της, η κα Τρυποσκούφη ευχαρίστησε τον κ. Κολιάδη για την τιμή που της έκανε και για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της και ανέφερε ότι είναι αρκετά χρόνια στο τιμόνι του Λογοτεχνικού Κέντρου που ήταν ένα μεγάλο σχολείο για εκείνην και τώρα από τη νέα της θέση, με όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας, επιθυμεί να προσφέρει πολλά στο κομμάτι του πολιτισμού, με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο μεράκι.

Ο κ. Θεοδώρου, από την πλευρά του, είπε ότι ως Οργανισμός είναι υποχρεωμένοι να κάνουν το παν για να ευχαριστηθεί ο κόσμος και να διαφημιστεί το νησί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news