Η ομάδα του Πρώτο Ραδιοφώνου

by newsroom

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΟΥΛΑΣ

Χωρίς τον Δημήτρη το Πρώτο Ραδιόφωνο στην Ρόδο δεν θα είχε ποτέ πάρει σάρκα και οστά. Ο Δημήτρης για το Πρώτο Ραδιόφωνο στην Ρόδο είναι ήρεμη δύναμη, είναι ο άνθρωπος που μιλάει στα μηχανήματα και εκείνα τον ακούν. Είναι ο άνθρωπος πολύ εργαλείο. Όταν κάτι δεν πάει καλά, εκείνος δείχνει τον επαγγελματισμό του. Θα μπορούσε κάποιος μιλώντας για τον Δημήτρη να τον χαρακτηρίσει γητευτή του ήχου, της κονσόλας, του κομπρέσορα.

Ο Δημήτρης δημιούργησε το Πρώτο Ραδιόφωνο στην Ρόδο και το Πρώτο Ραδιόφωνο στην Ρόδο έχει σίγουρα ανάγκη τον γητευτή του ήχου  Δημήτρη Γούλα.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Νίκος είναι ο άνθρωπος που παντρεύει τον ήχο με την εικόνα. Η Πρώτη Τηλεόραση πήρε σάρκα και οστά χάρη στις γνώσεις και στον επαγγελματισμό του. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στο δυναμικό μας.

Ο Νίκος Νικολάου ολοκληρώνει τις σπουδές του στην Πληροφορική, το video, το editing. Είναι σίγουρα η δύναμη μας, γιατί η εικόνα έχει δύναμη και η σωστή μετάδοση της έχει την υπογραφή του.

Θα τον συναντήσετε να παίζει παιχνίδια στο ίντερνετ και να δημιουργεί βίντεο για αυτά.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΣΔΟΥΚΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Μπουσδούκος είναι ο περίεργος της παρέας. Δύσκολος χαρακτήρας όπως και η δημοσιογραφική του ματιά στα πράγματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ραδιοφωνικός Παραγωγός ο ίδιος αλλά εντελώς διαφορετικός από τους άλλους. Τον Ακούμε στο ραδιόφωνο να προσεγγίζει την ειδησεογραφία με έναν τρόπο εντελώς διαφορετικό από τους άλλους δημοσιογράφους.

Έγκυρος και έγκαιρος με δημοσιογραφικές αναλύσεις που αφήνουν εποχές. Το ραδιόφωνο του αρέσει όταν η χώρα έχει εκλογές. Στις συνεντεύξεις του σφάζει με το γάντι τον καλεσμένο.

Σίγουρα δεν θα σου χαρίσει τίποτα και αν βρεθείς στο στόχαστρο του τα πράγματα είναι δύσκολα.

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news